Existuje hspice pro Windows Vista? díky

mohlo zdát, že podpora Windows Vista HSPICE 2007,09 2007,09 -. zásadní vylepšení v září 2007 vydání Performance, konvergence a přesnost vylepšení multi-CPU ALTER podporu lepší auto rychlejší konvergence netlist čtení v provedení pro výnosu - Variabilita analýza prostorové variace podporu subcircuit parametr podporu představenstva a balení Design -? integritu signálu IBIS časovém kroku kontrolu zlepšení HSPICE RF RFIC a High Speed PLL designu S-element podporu při fotografování Newton pro modelování spirála cívky Nežádoucí hluk analýzy Příspěvek rozvržení SPEF a DSPF podporu nový model přístroje Podpora HiSIM 2.4 Druhá, rozhodnuty STARS Jedná se o pevné chyby a funkční vylepšení. Beru jeden z Vyřešeno STAR HSPICE pro-2007.09 Release. 9000190042 instalace nyní uspěje HSPICE na Windows Vista

Zní to velmi dobře .. pak mohu přejít na Windows Vista ..

Asi stále ještě uvolňovat žádné hspice Vista kompatibilní. ale pro základní simulaci, im pomocí 5spice. vydali Vista kompatibilní verze.

Dobrý den Nainstaloval jsem Hspice 2004,03 v mém OS Vista Home Basic. Později jsem se po mé metody na této stránce.

[Quote = jluhzw] Dobrý den Nainstaloval jsem Hspice 2004,03 v mém OS Vista Home Basic. Později jsem se po mé metody na této stránce. [/Quote] Ahoj, chtěl jsem vědět, kolik by to stálo za 1 licenci hspice?

[Quote = jluhzw] Dobrý den, Toto je moje metoda instalace hspice v OS Vista. Vše nejlepší! http://www.edaboard.com/ftopic285022.html Pro Onlymusic 16 Promiň, já jsem věděl, jak moc hspice náklady na licence. Mohl byste najít v Google, prosím? [/Quote] Tak používáte zkušební verzi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back