Existuje nějaký displej methodto Ohm na LCD s ADC 0804

D

desmond

Guest
Ahoj všem Existuje nějaký způsob (program) pro zobrazení na LCD displeji s Ohm ADC 0804 .......... nemám tušení ..... to mám udělat?? thx hodně

Ahoj mám na mysli hodnoty ohm [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] Je možné to udělat??

[Quote = Desmond] Zdravím všechny, může Existuje nějaký způsob (program) pro zobrazení na LCD displeji s Ohm ADC 0804 .......... nemám tušení ..... to udělat?? thx hodně [/quote] Myslím, že jste vynechal mikro mezi nimi. LCD lze propojit pouze s mikrokontrolérem, který je propojen s ADC. Ano, můžete to udělat, ale je třeba psát zdrojový kód pro mikro-a zobrazí hodnotu na displeji. Udržování konstantní Ω, může se změnit K / M ve vztahu k hodnotám ... Na zdraví

Například .............. bych chtěl přečíst hodnotu řekněme rezistor 100 ohmů zobrazení na LCD ............ je to možné?? a jak se spojit s 8051 a 0804 ADC?? Je to stejně jako připojení jako voltmetr??

[Quote = Desmond] Například .............. bych chtěl přečíst hodnotu řekněme rezistor 100 ohmů zobrazení na LCD je to ............ možná [/quote] Ano .. proč ne? Displej 100 Ω a udržet konstantní. Ale budete muset napsat zdrojový kód pro 8051 to udělat. [Quote = Desmond] a jak se spojit s 8051 a 0804 ADC?? Je to stejně jako připojení jako citace ???[/voltmetr] Budete se muset spojit ty piny, které budou komunikovat s ADC, pro které jsou naprogramovány jejich. Proč voltmetr přišel mezi: idea:

Ahoj pranam77 Nemůžu používat voltmetr, protože moje čidlo je omezen na aktuální .............. tak co můžu udělat, je měřena ohm, místo napětí ......... . může u mi nějaký náznak, jak se připojit k 8051 a 0804 ADC ...... Mimochodem .... mám napsat nějaký zdrojový kód pro zobrazení napětí ...... Je to stejným způsobem, jak to udělat, aby ohmmetr?? thx hodně

Ahoj Desmond, můžete použít ADC0804 s + / - 5V vstup pro snímání plného rozsahu, nebo 0 ... +5 V vstup s hodnotou nějaké východisko, pls viz strany 13 nebo 8 a senzory Datasheet příliš ... www.national.com/ds/DC/ADC0801.pdf Obdržíte obvodu ode mne. K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back