Export HFSS k rozložení (DXF / Gerber)

D

DanTheMan

Guest
Nazdar,

Udělala jsem nějaké 3D návrhy v HFSS a nyní chtějí vyvézt pro výrobu DPS.To, co jsem udělal v minulosti bylo použití HFSS -> So. export -> AutoCad dovoz SAT -> DXF export -> ADS / Momentum DXF import -> Gerber export

Nicméně, to nefunguje dobře s tím, co jsem designy (DXFs nemají mezery v půdorysů, jako jsou v HFSS) a další drobné problémy.

Má někdo doporučení na lepší způsob?Nejraději bych být schopen manipulovat s návrhy v něco jako Momentum (uvedení několika PCB spolu na větší list, atd.), před jejich vývozem konečný výsledek.

Thanks in advance!

Chyba każdy, kto miał do czynienia z prowadzeniem biznesu w
Internecie na większą skalę, przeszedł przez etap korzystania z
wirtualnych serwerów (VPS-ów). Zamiast wynajmować dedykowaną
maszynę, płacąc po 1000 i więcej złotych miesięcznie, bierze
się od hostera maszynę wirtualną, zapewniającą wydzieloną
powierzchnię dyskową, moc procesora i zasoby I/O, w cenie
wielokrotnie niższej. Korzysta...

Read more...

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=313472&highlight=dxf

A bohužel mi stále není recal přesné vlákno, ale to je někde tady.Strávit nějaký čas s "hledat".

Základní myšlenkou je, že vyvážené *. dxf zachycuje část modelu, který protíná rovinu xy.Pohybující se 3D model a export *. dxf na sobě vytváří sérii 2D pohledů z 3D modelu (HFSS).

Udělal jsem to už mnohokrát v minulosti, právě to se stává velmi únavné pro velké modely a / nebo mnoho z nich.

Je nějaká jiná alternativa kromě HFSS -> Momentum / ADS -> Gerber?

Díky!

Jeden trik, který přichází na mysl, je zaznamenat skript, který se pohybuje model a pak export *. dxf, a pak se pohybuje model znovu a tak dále.

To dělá proces méně únavné a náchylné k chybám.

Bohužel, nic není nikdy snadné.Vlastně, pokud máte hodně vrstev pro vývoz tohoto by vám snadný "automatické" metodou.

Ansoft Designer bude také vyvážet gerbers pokud máte přístup k němu.Obvykle export DXF z HFSS, a pak ho importovat do Designer.Tam může být jednodušší způsob, jak importovat do Designer, ale já jsem se snažil, protože tento způsob práce.

Myslím, že Designer má otevřít HFSS soubory přímo, je to pravda?

Designer bohužel nefunguje na mém počítači správně, takže nemohu test, který se právě teď ...

Každopádně díky za podněty, zkusím pár věcí a zprávu.

Nejlepší!

Mám problém s exportem do dxf HFSS.
Moje struktura má mikrovlnné překlad textu (má oblouk).Bohužel, po vývozu, a to čtení s AutoCad, nebo reklamy, je velmi zjednodušené oblouk - se skládá pouze ze 2 řádky, takže v podstatě je to zbytečné.Je možné platnost HFSS používat větší přesnost pro export dxf?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back