Fáze rozpětí plně-diferenciální operační zesilovač?

A

aku100

Guest
Analýze fáze rozpětí plně-diferenciální operační zesilovač jsem zmatený, které otevřený-smyčkový zisk bych měl použít: Ao, diff = (voutp-voutm) / (vinp-vinm) nebo Ao = voutp / (vinp-vinm)? By neměla být nezávislý na stabilitu, zda jsme pomocí jedno-nebo diferenciální výstup?

Myslím, že byste měli používat: Ao, diff = (voutp-voutm) / (vinp-vinm), můžete také použít jeden-končil zisk voutp / vinp

[Quote = aku100] Analýza fáze rozpětí plně-diferenciální operační zesilovač jsem zmatený, které otevřený-smyčkový zisk bych měl použít: Ao, diff = (voutp-voutm) / (vinp-vinm) nebo Ao = voutp / (vinp-vinm )? By neměla být nezávislý na stabilitu, zda jsme pomocí jedno-nebo diferenciální výstup? [/Quote] Ty SHD použití Ao, diff = (voutp-voutm) / (vinp-vinm) vyzkoušet, než za kaskádovitě rozdíl zesilovač PM, musíte přerušení smyčky na 2 body differetially ze stejné fáze, které říkají, že vout1 a vout2. Pak vložte 2 střední zlomil na vout1 a vou2 .. Jeden střední zlomil dostal ac = 1, a druhý ac = 0. U stačí změřit zesílení a ve fázi diffrentially a u se dostat PM. Samozřejmě můžete použít Cadence, dostal více jednodušší způsob, jak měřit PM diferencovaně, ale já jsem to ještě nedělá. Doufám, že to pomůže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back