fázový šum -> EVM?

HI Vfone Mohl byste prosím vysvětlit vzorec pokud je to možné? Nějaké věci týkající se tohoto fomula? Díky předem.

Omlouváme se za fiktivní otázku, ale co EVM znamená?

Dobrý den, nejlepší EVM (cca 1,0%) Chyba Vektorové Magnitude (EVM) je dosaženo, když jsou všechny nerovnováhy nastavena na nulu. Velmi užitečný dokument "vykládat a aplikovat EVM do RF SystemDesign" je připojen ...

další info. Chyba na vektorové EVM Magnitude (EVM) je postava za zásluhy o správnosti modulaci. Jakékoliv zařízení, které vykazuje AM-AM a AM-PM zkreslení, jako zesilovače zhorší EVM. DSP etapy, jako je pulsní tvarování filtry a D / A konverze může mít významný vliv na celkovou EVM tj. vliv fáze nerovnováhy, amplituda nerovnováhu a DC-offset můžete vidět na měření EVM ... Nejlepší EVM ( přibližně 1,0%) je dosaženo, když jsou všechny nerovnováhy nastaveny na nulu ... Také EVM měření je popisován matematicky jako: | (VRX - Vref) | ^ 2 EVM (%) = 100 * ----------------- | Vref | ^ 2, kde je VRX komplexu přijímaného signálu (od demodulátor) a Vref je ideální (tj. nezkreslené) komplexní referenční signál.

Nejen EVM-RMS je důležité, ale také spektrální distribuce. , Která je společná známá jako fázový šum. V případě, že nižší frekvence jsou vyšší, některé komponenty fáze / frekvence synchronizace dávat různé perfromance výsledků, než s použitím plochých hluk.

Docela dobrý dokument pro mě. A pomáhá mi dělá EGPRS RF ladění systému. Díky!

Jak se měří AM-AM a AM-PM zkreslení zesilovače? Jaké nastavení požadované

Myslím, že budete potřebovat vektorový signálový analyzátor

Můj názor je, že je zbytečné počítat EVM jinak než jeho měření.

EVM = 2 * sin (chyba fáze [ve stupních] / 2) * 100% ceny: 0.35degree EMS chyba fáze způsobí 0,61% EVM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back