Faktor navýšení mezi technologiemi ...

M

msp

Guest
Zdravím všechny,

Ví někdo, co Faktor navýšení musím držet, když jsem migrovat 0.5um technologie buňky knihovny 0.33um technologie?

Může někdo navrhnout mi, kde začít?

Díky a ocenit svůj názor.

KC

msp napsal:

Ví někdo, co Faktor navýšení musím držet, když jsem migrovat 0.5um technologie buňky knihovny 0.33um technologie?

KC

Pokud jsem správně pak žádáte o informace o škálování (zmenšení) faktorem, který musíte se vztahují na vaše návrhy a návrhy na port je nové technologii.
Ve vašem případě staré technologie je 0.5u a nové technologie 0.33u.Pro výpočet koeficientu zmenšovat v délce musíte najít
(Minimum L byly v novém techonolgy) / (minimum L byly pro staré tehcnology) a podobně pro W.

Tyto informace byly minimální možné faund z fab nebo pravidlo příruček design obou technologií.

stejně jako u přechodu z jedné technologie na jinou ..znamená L - tyechnology škálování faktor ..wot u mít na paměti, je skutečnost, že velikost jednotlivých složek i snížení ..různých faktorů, jako je oblast, která odpovídá Lenth a dech ..následuje umístění a routin ..zpoždění etc hrát velmi Významný role ..ur design shudnt být nižší design, když u přechodu na rozměrné zemřít ..ale téměř všechny tyto překážky musí být setkat.energie je rovněž důležitou otázkou, kterou je třeba řešit.

S pozdravem,

Faktor navýšení je zmenšuje faktor délky procesu.Je vždy používat v polovodičové společnosti náklady dolů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back