FDTD problémy pomoci.

H

Hráči

Guest
Mám nějaké problémy s FDTD dostat help.First děkuji vám za čtení.

1.Zin (w) = V (w) / I (w), jak najít obrysu H na I (t)?Take dipól jako příklad.Obrys by měl být kolem feed mezery nebo kolem paže?
2.Když jsme se vypočítat strip dipól (tloušťka = 0), obrys pro I (t) je také needed.Should I zahrnují H složky ve směru tloušťky?
3.Je-li PML se používá, by měl určité vzdálenosti mezi anténou a PML být ponechány jako v Mur ABC?
Děkuji Vám za Vaše odpovědi!

Hráči>>

O třetí bod, minimální vzdálenost jednoho vlnové délce (10 článků) by měl být považován mezi anténou a PML, která se liší od MUR, což je asi o 200 buněk cca ...

Moc se mi nelíbí MUR.PML je dobré, ale podívejte se na UPML.Je jednodušší formulace, a 60 dB útlum podobné PML, pomocí 10 vrstev os ABC a 10 buněk na dálku (minimum) mezi strukturou a ABC.

chamineh napsal:

Hráči>>O třetí bod, minimální vzdálenost jednoho vlnové délce (10 článků) by měl být považován mezi anténou a PML, která se liší od MUR, což je asi o 200 buněk cca ...Moc se mi nelíbí MUR.
PML je dobré, ale podívejte se na UPML.
Je jednodušší formulace, a 60 dB útlum podobné PML, pomocí 10 vrstev os ABC a 10 buněk na dálku (minimum) mezi strukturou a ABC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back