FED WIZ C názor

O

orione

Guest
Chtěl bych si koupit PIC C kompilátorem.
Z toho, co jsem
si číst z různých vláken, CCS PIC HiTech C a C jsou nejlepší v okolí, ale jsou také velmi drahé.
Fored wizc je levnější, ale nevím, jestli je opravdu dobrý kompilátor.

Kdokoliv se používá FORED WIZC kompilátor?

Dáš mi svůj názor na tento software?

Děkujeme vám za vaši pomoc.

S pozdravem

Je
to prostě svinstvo.
Jsem se pokusil ji a hodil ji prostě pryč.Vizuální část vývoje je vtip a vygenerovaný kód vypadá, jako kdyby se vyrábí někdo trpí kocovinu.
Chineese se říci, že "levné, je jen další způsob, jak podvádění".Je
to pravda, pokud jde o FED kompileru týká.
Získejte CCS nebo Hi-Tech.Ten je dražší, ale daleko lepší.

stopových

Jaký je Váš názor na C2C kompilátor?

Mají-kompilátor C / C Compiler / Pascal Compiler (které je přiloženo v stahovatelné oblek PicantIDE) pro PIC.

I staľené PicantIDE, že ho vyzkouší.Nemá žádné zkušenosti v C,
potřebuju snadný start-vypnout, aniž by se výrazně zkomplikovat.V zkuste-out čas je omezen na 15 dnů.Trochu krátké naučit C pro PIC.

Cena je asi 50 dolarů, což je OK.

Prosím, dejte mi vědět váš názor, pokud máte nějaké zkušenosti s tímto jeden!

Vím, že jsem Vykopnutí staré téma, ale já jsem prostě musel reagovat ...

Zdá se, hodně se stalo na FED kompilátorech (wizC a fedC), protože toto téma začal, protože mé zkušenosti (od roku 2003 až nyní), jsou zcela odlišné.

Jsem napsal mnoho aplikací pomocí wizC a pouze občas došlo k chybě v kompilátoru.Řešením je navržena FED v den většinu času.Pokud je třeba opravit (ano, to se stalo), bylo dodáno během několika dnů.

Já také portován na realtime operační systém FreeRTOS (http://www.freertos.org) na FED překladače.Většina modulů v tomto RTOS jsou psány být přenosný mnoha kompilátorů a chipsy.Tyto moduly se používají nezměněny v přístavu.Samozřejmě, že PIC18/wizC konkrétních modulů byly přizpůsobeny tak, aby k tomuto konkrétnímu čipu / kompilátor, jako obvykle.

hmm, to vypadá, že jsem právě ucpání wizC / fedC zde.Ale je to jen jak jsem se na ně podívat překladače ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back