feko CST a hfss simulace diskuse

X

xxgcatz

Guest
I simulovat jednoduchý Monopole antény v feko a antény přiživují A1 (přidat napětí segment na segement), ale když jsem Simulate IT v CST nebo HFSS, je přivádí do waveguid port.Chci se dostat S parametrem antény.Myslím si, že parametr S přesností je lepší v CST nebo HFSS protože waveguid přístavu přidat k nehodě, a odráží pravomoci vlnovodná módy.

Ahoj, v HFSS simulace, proč používat vlnovodná port?pro Monopole, obvykle používáme soustředěný vzduchovou mezerou.
S pozdravem,

Ahoj xxgcatz,

pro jednoduché Monopole je vhodné také v CST použít diskrétní přístav.Pokud je zcela stejný model jako napětí segmentu na segment.Myslím, že přesnost bude téměř podobné, jestliže žádný spoj informací mezi řadě porty jsou potřeba.

Na zdraví,
Element7k

xxgcatz napsal:

I simulovat jednoduchý Monopole antény v feko a antény přiživují A1 (přidat napětí segment na segement), ale když jsem Simulate IT v CST nebo HFSS, je přivádí do waveguid port.
Chci se dostat S parametrem antény.
Myslím si, že parametr S přesností je lepší v CST nebo HFSS protože waveguid přístavu přidat k nehodě, a odráží pravomoci vlnovodná módy.

HI Element7k
Mám jinou otázku, když používám feko.I chtějí dát polovinu ze parabolický reflektor nad vozovkou rovině (60 * 30 cm), ale zdá se, že je nemožné, které musí být provedeny v FEKO editor. Vzhledem k tomu, že polovina parabolický reflektor a země nemůže mít společnou hranu trojúhelníku v FEKO editor.I chcete-li se pouze o jiných CAD nástroje, můžete tak učinit.Může to být provedeno v FEKO edito?
Mám hledání uživatele manal, a zdá se, že kruhové sloupce může být nad rovinou vozovky!

díky!

Myslím, že je lepší drát antény manipuluje s Mami, spíše než FDTD nebo FIT.A drátů s malým poloměrem (řekněme lambda/1000) je problematické.Je zde také malé krmení propast.

Nevím o správnosti Feko pro tento typ problémů, ačkoli.

Ahoj xxgcatz,

pls post váš soubor nebo jpg takže můžu mít lepší pochopení toho, co se snažíte model.

Na zdraví,
Element7k

xxgcatz napsal:

HI Element7k

Mám jinou otázku, když používám feko.I chtějí dát polovinu ze parabolický reflektor nad vozovkou rovině (60 * 30 cm), ale zdá se, že je nemožné, které musí být provedeny v FEKO editor. Vzhledem k tomu, že polovina parabolický reflektor a země nemůže mít společnou hranu trojúhelníku v FEKO editor.I chcete-li se pouze o jiných CAD nástroje, můžete tak učinit.
Může to být provedeno v FEKO edito?

Mám hledání uživatele manal, a zdá se, že kruhové sloupce může být nad rovinou vozovky!díky!

nazdar!Element7k
Na obrázku je můj odrážečem modalem v CST simulace.Ale jak se mohou realizovat v FEKO?Zdá se, že je trochu obtížné!
Chci vědět, je-li editovat feko lze provádět!Díky!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zatímco si budete designu čistého kovu geometrie konfiguraci, měli byste zkusit WIPL nebo Grasp8w

nazdar!Element7k!
Můžete mi pomoci realizovat odrážeče antény modalem ze CST v feko?Já díky moc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back