FEKO Helperror: 'dva trojúhelníky překrývají, ale ne společné hrany

W

waseem44

Guest
některé FEKO expert plz pomoci mne

Navrhl jsem výběhu s medem hřebenem oka dává chybu.
Chybová zpráva říká, že 'dva trojúhelníky překrývají, ale žádný společný okraj.Nevím, jak najít whrere na ok chyba spočívá, jak odstranit.Dává trojúhelníku čísla, jak lze zjistit počet těchto trojúhelníků v FEKO.

těší na některých naléhavých odpověď
waseem

Jděte do CADFEKO a vyberte ok ve stromu.Pak jdi do menu item:

Hledat - Můžete najít v celých model - zdarma trojúhelníku okraje sítě.

CADFEKO zvýrazní hrany trojúhelníků, které nejsou sdíleny s ostatními trojúhelníky, takže pokud vidíte takový okraj, kde by měla být společná hrana, že jste našel problém.

Jinak ...v POSTFEKO klikněte na "Hledat" tlačítko (dalekohled vlevo).Zadejte číslo trojúhelníku, který chybová hlášení do "trojúhelníky" a klepněte na tlačítko "Vyhledat" najít trojúhelníku.

Můj med hřebenu projekt dává chyba náplastí překrytí nebo trojúhelníky překrývat, ale žádný společný okraj.Jsem schopen odstranit chybu někdo plz pomoci mne o tom, jak odstranit tyto chyby v FEKO.Snažil jsem se bez oka hrany, ale říká, že žádné volné okraje, Zkoušel jsem i změnit velikost ok, ale stále
díky

Do strany buněk touch voštin?Pokud ano ...Nezapomněl jsi použít unii operátor?Vyber všechny elementy z voštin ve stromu geometrie a klikněte na "Unie".Pak remesh a uvidíme, co se stane.

V CADFEKO můžete také vybrat ok "Oka" stromu a použijte následující položku menu zjistit, kde se křížící problémy jsou:

"Find - Najít v celé model - Křížící ok trojúhelníků"

Potom můžete přiblížit do oblasti s problémem a opravit geometrii problémy, které způsobují protínající trojúhelníky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back