Ferrit korálky, cívky v analogové rady pro snížení hluku

E

EEHobby

Guest
Mám desinged ultrazvukový systém. Nicméně je velmi singal hluk. Pak jsem přidal pár feritové korálky na výkon suppy radě, zdá se, pracovat mnohem lépe. Ale jsem zvědavý, jestli existuje pravidlo pro jejich použití. Můžu použít Ferrit kuličky co nejvíc? Byl jsem pomocí cívky se dvěma kondenzátory (jeden velký, jeden malý) v mých silách, vede k analogové palubě, ale zdá se induktor nepracuje vůbec, dokud jsem nahradil cívky s feritovým korálky. Budu znovu mé PCB a přidat Ferrit korálky, ale rád bych si nějakou radu, než jsem se natočit další desku plošných spojů. Velice vám děkuji za radu.

Existují určitá obecná pravidla, na zlepšení rušení 1). IC oddělení by se měl připojit na pin ic "GND" na nejkratší cestu. 2). Použijte velké i malé zemědělské politiky. např. 100nF 10nF a v podstatě můžete přidat feritové korálky na nějaký bod, který pomáhá zlepšit výkon obvodu. Nicméně, já osobně se domnívám, to není nutné. Jediné, co potřebujete zjistit, které části obvodu má nejvýznamnější účinek. Rogerynt

Můžeš připojen vašem obvodu nebo blokovém schématu? Feritové korálky potlačují vysokofrekvenční šum v elektronických obvodech. Poskytují útlum vybraných frekvenčních pásmech. Jejich hlavním cílem je snížit EMI (elektromagnetické rušení) a RFI (vysokofrekvenční rušení)

Ahoj ferit nabídky je vhodná pro současné hlukové a kondenzátory je velmi dobré pro napětí hluku. U by měl vidět, jaký druh hluku je tam ve svém obvodu. Pokud mají 2 u obvodu 2 různé napětí a chcete se připojit k sobě feritu nabídek je vhodné, ale pokud u mít pouze jeden kondenzátorů je dobré.

Přiložený soubor je schéma. Já používám DXP 2004, což je ProTel. Mám tři síly přicházející do správní rady, 12, 5, -5. HCF4067 je analogový přepínač pro multiplexing. IRF830 se používá pro vytváření negativních špice. AD604 se používá pro amplifing signálu. Tento signál je pak poslán do digitální radě pro digitalizaci.

Přečtěte si tento.
Code:
 http://www.linear.com/pc/downloadDocument.do?navId=H0, C1, C1003, C1040, D11877
Používejte kvalitní vysoké čepice frekvence obejít nejlépe SMT keramika (X7R) a Tantulm. Pokud je nutné použít otvory udržet vedení délky krátké a malé mezery. Možná budete chtít přečíst na výběr obejít i čepice. Nesprávné obcházet může způsobit problémy spíše než jim předcházet. Používejte kvalitní aluminums s nejmenší vzdálenosti vedení pro nízké frekvence bypass. Měl jsem působivé výsledky s "Polymer čepice Hliníkový" unfourtanetly si jen jít do 16V. Také stopy, které nesou vysoké di / dt, jak udržet silné a krátké, jak je to možné, to bylo příčinou nedávného problému hluku jsem měl. Také se, zda jste správně měřit pomocí zemnicí svorky dodávané s sondy je pohodlnější, ale vytváří zemní smyčky a přidá inductance.Try pomocí malého vodiče dodávané s sonda připojena přímo k vašemu sondy. Zkontrolujte, zda pro pozemní znečištění (bounce). Pro odeslání schéma vezměte snímání obrazovky a nahrajte ho do volného Image Host. Nemám Protel. Hodně štěstí

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back