filtr zpět ztráty

O

občan

Guest
ahoj všem,
Mám designd combline kolo tyč filtr (3.7-3.8GHz), ale návrat ztráta není dobré v přenosové pásmo ......
je ladění vodovodní bodů se může změnit, vrátit ztrátu?
nebo jakékoli jiné řešení tohoto ???????????
Zde už to mám přesně pásmu o šířce dvou až můj designd jeden .....
znamená, když jsem navrhoval pro 100 MHz, já mám 200MHz šířka pásma
a když jsem designd na 90 MHz jsem šířka pásma 180 MHz

takže žádné suggession ke zlepšení návratnosti ztráty a snížit své šířka pásma
(Im si myslel, že tím, že zmenšuje prostředky navrhování pro 50 MHz dostane 100MHz šířka pásma, je to práce pro tento filtr)

Snažil jsem se několik tipů, které vám tady v tomto fóru,
increse odstup a aby ne im ne dostat má požadované filtr ............
někdo vysvětlit tyto pochybnosti plzzzzzzzzzzzzzzzzzz ..............

Děkuji všichni do jednoho

Return Loss: změnou a optimalizovat klepněte na pozici, budete moci zlepšit, pokud vaše spojovací koeficienty jsou asi pravdu.

Bandwidth rozšíření: typická pro většinu komerčních programů, zejména pro úzkopásmové filtry.Můžete číst papírové publised R. Levy o tom.

Mohl byste prosím nahrajte tento papír nebo poskytnout odkaz?

phytech napsal:

Bandwidth rozšíření: typická pro většinu komerčních programů, zejména pro úzkopásmové filtry.
Můžete číst papírové publised R. Levy o tom.

Viz příloha k papírové jsem se již zmínil.Zní 1 minuta:Zkus to znovu.Added po 14 minutách:Zdá se, že nemohu nahrát papír.to pořád říkat následující zpráva:

Je nám líto, ale tento soubor byl již vyslán!Lepší zkopírujte a vložte následující odkaz na své místo, kde se nachází stejný soubor:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=922628 # 922628Added po 6 minutách:Článek byl zveřejněn v

IEEE Transactions on MIKROVLNNÉ teorie a techniky, VOL.45, no.12. prosince 1997, str. 2094-9.

oh .................
im ne dostat, že papír, který se zdá být odstraněna téma zpráva je generována, že je odstraněna po .........
plz někdo příspěvek, který zde plzzzzzz
Opravdu jsem se snažil jinak, že poslat na můj mail id

děkuji ti

Hi again,

Udělal jsem to dnes ve své kanceláři, takže soubor je na kancelářské stroje.Pokusím se nezapomenout na zítra najít a poslat až k vám.Takže, prosím počkejte den.Našla jsem to ne odkaz, ale do knihovny MTT, to nebylo jednoduché, protože jsem měl jen autora a číslo stránky, ale nakonec jsem to našel.

BR,
RF-OM

Děkuji RF-OM A phytech jak u mi pomohl, aby si tento dokument

Děkuji ještě jednou

Ahoj,

Zde je k papíru.Užijte si to!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Tam je další dokument týkající se šířkou pásma rozšíření combline filtrů publikoval Shapir I. a V. Shamir v IEEE MTT Symp.Dig 1996.Název je "Modeling Structure Parasitics v Combline filtr".Jestli to někdo dokáže vložit tento dokument, bylo by velmi užitečné pro pochopení tématu šířky pásma rozšíření combline filtrů.Added po 3 minutách:RF-OM,

Je to velmi milé, že jste vykládání tohoto dokumentu.Nějak jsem nemohl přesouvat papír sám.Nevím, co se stalo.RF-OM napsal:

Ahoj,Zde je k papíru.
Užijte si to!

Našel jsem to konečně.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

ano, to je také velmi užitečné papír pro mě .............
Děkuji ještě jednou

Jsem rád, že vám pomůže.Jediným problémem se všemi těmito dokumenty, které starý IEEE MTT archivech není v dobrém stavu a hledání je noční můra.I když máte přesný název, jak to bylo v tomto případě, hledání bylo selhala.Uskutečnily se dva oddělené 1996 archivu!Který idiot dělal to?Podle velikosti nebylo nutné rozdělovat všechny 1996 rok dva disky, pravděpodobně připraveny tyto archivy v různých časech a pak jen zařazeny do archivu, jak to bylo.Je dobré mít velkou knihovnu, ale je velmi těžké najít papíru, co hledáte.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back