firem Synplify varování: @ W: CL158 xxx Port je nepoužitý

B

Buenos

Guest
ahoj

I am using Actel Libero s syntezátor firem Synplify, a já si podivné varování:
To říká, xxx port je nevyužita.Mám asi 200 porty, a ono doesnt, jako jsou tyto možná 5 porty.V mém kódu, já používám tyto vstupy (jít do registru bitů, čitelný na bus), ale i t slepice firem Synplify říká, že jsou nevyužité.
Syntéza úspěšné cestě.Přidáno po 1 minuta:Takže, proč to je?

Pokud jsou tyto registry bity nejsou nikdy použity pro cokoliv, optimalizátor může odstranit celou logiku kužel, včetně vstupní port.Přejít na váš kód a ujistěte se, že to skutečně je použít registr bitů.Často překlep může způsobit tyto problémy.

RB

Jedná se o asynchronní signály bude registrovat.registr je přístupný z autobusu.Existuje spousta jiných signálů bude stejný registrovat ze stejného zdroje, ale ty nejsou odstraněny.
Příklad: ethernet řadič má 3 LED výstupy (LED <03:00>), všechny 3 jít do rejstříku.syntezátor říká LED <0> vstup je nepoužitý.Celý registr je přístupný na autobus ve stejnou dobu.

Aniž by viděli kódu, jeho opravdu těžko říct.Viděl jsem to se vyskytují v minulosti, kdy došlo překlep.

Například ve vašem RTL, můžete náhodně typ "signálu [2]", pokud máte na mysli "signál [12]".Nyní byste neměl signál [12] připojen kdekoliv, a signálu [2] mohou být připojeny dvakrát.Všechny logiky krmení "signál [12]" signál by být odstraněny.

Pokud váš kód není příliš složité, nebo hierarchický, post, a snad můžeme pomoci.

RB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back