Flash symboly Extend Gerber RS274X ...

R

Renato

Guest
Dobrý den, jsem používal Allegro a byl jsem nějaké problémy s Gerber generování:

Když jsem se vytvořit standardní Rs274x, allegro se nezdaří, protože nemám flash symboly.Co je to flash symbol?Opravdu musím to geberu rozšířené generování?

Thanks in advance,

Gerber soubory děl whith otvorů:
je to flash kód (D20, D37, ...)
V příkladu je D20 kola 20 mils, D37 je náměstí 50 mils
a whith tyto kódy flash laser vykreslí vrstva
U tak musí říct, co je ovlivněn Dcode na ...
Je to jasné?

Ahoj,
Symbol Flash je difined při tvorbě Padstack, která má své jméno (Thermal Relief), jako jsou 80x60x10.Máte-li, že musíte vyzvořit Flash Symbol a má jen 80x60x10.dra a 80x60x10.fsm.RS274X je zapotřebí Flash Symbol.Použijete-li 6x00, by mělo být v pořádku.Hodně štěstí.

Odkazují na stránce sledovat
http://pcb2002new.a2.cn4e.com/book/RS274X.htm

Renato napsal:

Dobrý den, jsem používal Allegro a byl jsem nějaké problémy s Gerber generování:Když jsem se vytvořit standardní Rs274x, allegro se nezdaří, protože nemám flash symboly.
Co je to flash symbol?
Opravdu musím to geberu rozšířené generování?Thanks in advance,

Díky za všechny ...a CadPCB, dostal jsem se k rozložení 3. část, a to změna, jsem neobdržel žádné FSM ou dra o flash symboly a atrwork konfiguraci dvou mých šest layes (napájení GND letadel) použít negativní rovině.Jak bych mohl převést do pozitivní roviny?(Mohu?) Zavádí některé diference na vyrobu PCB?

Thanks in advance.

S pozdravem,

Renato

I don't use allegro, ale výrobce může pozemek buď negativní, nebo positiv děj svého vrstvy.

Můžete změnit Negativní Letoun Rovina Pozitivní změnou v Cross-sekce.V takovém případě musíte k nim za neplatné a vše se přesuňte všechny průchody, měli byste odstranit hlas tady a re-dělat neplatné znovu.To není příliš dobré pro použití neplatné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back