FM PLL ..

A

actra

Guest
když jsem použil VCO v PLL systému jako FM nebo ASK modulátor ...

při přidání modulační data před VCO ... je to změní filtr paramters smyčky PLL tohoto systému?

imean když jsem navrhl PLL s některými smyčkou filtrů parametrů pak přidá externí zdroj dat po loop filtr, ale před VCO je změní vedení paramters, které jsem vytvořil v?Pokud tomu tak?Jak mohu spočítat nový paramters?

Smyčka se bude snažit odstranit FM.Proto smyčka pásma by měla být nižší než nejnižší modulační frekvence.Přidejte svůj zvukový signál ke kontrole frekvence VCO pin.

pro modulační část, pokud jsou přidávány na kontrolu napětí VCO .. to má resistve nebo capactive zatížení loop filtr?Je to změní pólů a nul lokalit?

Pokud si to chytře, budete pouze měnit velikost smyčky zisk.Nejlepší způsob je přidat do jiného operačního zesilovače s převrácením zisk ve výši 1 těsně před pinů VCO.Potom je třeba vyměnit dva vstupy na fáze detektoru získat další inverze smyčkový zisk.Pak vložení modulační signál na první výše uvedených zesilovač sčítání křižovatka přes odpor nebude mít vliv na smyčkový zisk.

Tato metoda vás pravděpodobně uvažuje o použití dvou rezistorů na křižovatce sečte VCO způsobí další problémy a je třeba se vyhnout, pokud nejste obeznámeni a komfortní výpočet smyčky zisků a kreslení diagramů Bode.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back