FPGA, který z nich nízké náklady blaho jeden!

R

rsrinivas

Guest
Ahoj
plánuje koupit prkno FPGA, aby se některé malé projekty.
nějaké návrhy
budu mít jakýkoliv rozvoj SW s komisí.
Kolik času bude vyžadovat, aby loď.
Já jsem z Indie.
některé 1000k hradel by bylo zapotřebí.
pls do ur nápady podíl
Díky předem

na zdraví
Srinivas

Rozhodli jste se, které FPGA rodina chcete?
Potřebujete speciální příslušenství na palubě?

Zde je pěkný seznam desek:
http://www.fpga-faq.org/FPGA_Boards.shtml

Xilinx Spartan-3E Starter Kit je pěkný levný deska se software:
http://www.xilinx.com/xlnx/xebiz/designResources/ip_product_details.jsp?key=HW-SPAR3E-SK-US

"Hradel" metrika není dobré pro měření FPGA.Měli byste si přečíst data FPGA listu se dozvíte, jak využít dostupné zdroje.

Nevím nic o dodávce do Indie, sorry.

Ahoj
Ještě jsem se nerozhodla, kdy rodina jít
wat činit u naznačují.
Moje spojení by pro aplikace DSP IKE
provádění filtry a tak.
Našel jsem tat všechny společnosti, pobočky jsou v
moje místo.
díky předem

na zdraví
Srinivas

Chtěl bych vám doporučit Xilinx Spartan 3E Starter Kit.

skutečně záleží na tom, kolik peněz jste ochotni utratit, a jaká je výše vaší práce.3E Starter Kit je cena v $ 149 a je ideální kit pro začátečníky.

Jak o tom jeden z digilent?Je to jen 99 dolarů.Mají možnost 1000k s 20 dolarů navíc.Nemám ideální, pokud je to lepší než spartan3E Starter Kit.Má někdo dát nějaké připomínky?

http://www.digilentinc.com/Products/Detail.cfm?Prod=NEXYS&Nav1=Products&Nav2=Programmable

Nexys poskytuje spolehlivý "all-in-one" obvod vývojová platforma pro inženýry na všech úrovních.Může být použit k provedení návrhů od jednoduchých logických obvodů na komplexní digitální systémy, bez potřeby jakékoli další komponenty.Všechny signály jsou ESD a zkrat chráněných podmínkách a zaručuje dlouhou životnost v jakémkoli prostředí.

Nexys rysy 200K-brána Spartan 3 FPGA s hardware multiplikátory a vysokorychlostní dual-port paměť pole.Jeho velký externí paměťové pole (16MB ROM/16MB RAM), sbírka užitečných I / O zařízení, a četné přístavy, aby Nexys ideální platformu pro práci s vloženými jádry, jako je Microblaze Xilinx.

Nexys je plně kompatibilní se všemi verzemi Xilinx ISE nástrojů, včetně bezplatného WebPack.Je dodáván s napájecím zdrojem a programovací kabel, takže návrhy mohou být provedena okamžitě se žádné skryté náklady.Nyní každý student může vlastní stav vývoje systému umění za méně než náklady na učebnice.

Mimochodem, Digilent je několik rad, které Xilinx prodává.Můžete si koupit ty desky z obou společností.I obvykle koupit od firmy Xilinx, protože obvykle obsahují tištěné manuály, a užitečné věci na CD.

Xilinx Spartan3E nebo Spartan3 startovací sady jsou oba nádherný, já treid nimi a oni byli velmi dobré

Ano, a to je důvod, proč doporučuji 3E kit.ono doesnt bolelo mnohem zaplatit 49 dolarů více za extra funkce.

ale je zde jedna věc, i dont líbí 3E kit a že 100-pin Hirose konektor.

samcheetah napsal:ale je zde jedna věc, i dont líbí 3E kit a že 100-pin Hirose konektor.

Díky hoši 4 ur odpověď na
Myslím, že půjde s Spartan 3e.Nicméně moje firma, kde jsem se vede výzkum sponsered mi 200 dolarů, takže žádný probs při získávání Spartan 3e.
ještě jednou díky za ur příspěvky

na zdraví
Srinivas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back