FSK a FM

E

ex4

Guest
Stavím FSK modem s frekvencí 15 kHz a 25 kHz na 4800bps rychlosti přenosu dat. Já používám to na FM TX a já dostal nějaké zásadní problémy: Při testování modemu s loopback kabel, funguje to skvěle, ale když jsem ji zapojil do svého TX začala snižovat a data je poškozen přibližně 33% z Celkem přenesených dat. Já jsem snížit přenosovou rychlost až 1200bps a to ještě mám tolik chyb: (Máte nějakou představu, proč a jak jsem suppossed opravit bych měl měnit požádat o lepší jednoduchost cicuitry a chyby manmgement??

Jedna věc udělat, je použít osciloskop zkoumat výstupu detektoru FM. Také zesilovacích stupňů, které následují. Mám podezření, že vaše FM vysílač a přijímač jsou určeny pro propustného pásma signálu, jako jsou hlasové a nemusí jít dolů k DC v modulaci.

Můžete zkusit IC je od TI nebo microhip nebo Maxim-IC. Mají spoustu IC, které působí ve vás specifikace ...

Já jsem prozkoumat výstup FM RX s osciloskopem a je to opravdu dobrý:) nebo bych měl snížení frekvence modulátoru FSK, řekněme, na frekvenci zvuku. I připojen modem, kdo mou mikrokontroléru a ten do počítače. V počítači fungovat jako server a mikroprocesor fungovat jako klient. Když jsem se poslat příkaz pro mikro, Micro je vědomí, s velmi dobrou. ale když jsem mikro posílá zpět do počítače, jsou data poškozena: (GT jakýkoli náznak toho, co to znamená:? nejde dolů do DC v modulace ?

Ahoj loopback test nebude examin kanál vliv na data myslím, že chyba, kterou mají, je z kanálu, můžete se pokusit o zvýšení vyzařovaného výkonu, zvýší SNR, který bude reduse chyba

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back