Funkce vektory pro rozpoznávání vzorů

T

tanya05

Guest
Dělám projekt na rozpoznávání. Moje pole působnosti je ručně psaných rozpoznávání znaků. I dont mít zázemí pro zpracování obrazu. Může mi někdo prosím, řekněte mi, kde najít databázi příznakových vektorů pro tuto aplikaci? Jsem více nakloněn funkcí ručně psaných znaků. Musím provést můj kód v MATLABu, tak 2D reprezentace příznakových vektorů budou mít přednost. Musím se začít svůj projekt co nejdříve. Jakékoli návrhy budou vítány.

@ Klystron Tento dokument je velmi poučný pro ručně psané rozpoznávání znaků. Nicméně, v mém projektu jsem se hlavně potřeba zaměřit se na části rozpoznávání. To je důvod, proč potřebuji všechny dostupné databáze funkcí ručně psaných znaků. Nebo jakýkoli matlab kód funkce extrakce z obrázků. Nějaké návrhy?

Bude to pomůže [url = http://visl.technion.ac.il/projects/2003w24/] Real-time rozpoznávání registračních značek (LPR) systému [/url]

V případě, že najdu kód, který lze extrahovat funkce, budu používat soubory obrázků jako vstup. Nepotřebuju, aby opatření, žádné vstupní. Mým hlavním cílem je rozpoznávání znaků, nemám potřebu jít do podrobností extrakce vlastností. Potřebuju jen znaky ručně psané znaky, na které bych mohl použít můj kód rozpoznávání znaků.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back