Fyzika kondenzátorů a induktorů ... pocínovat u pomoci

A

azaz104

Guest
považují tuto otázku ....

Potřebuju vědět, reálné fyziky na tom, jak funguje kondenzátor, a to nejen jednoduché mluvit, já potřebuju nějaký fyzikální a matematické interpretace kondenzátoru a jak to fyzicky poplatků a Kde je energie ... Vím, že to neukládá energii .. protože se zachovat změny v potenciálu, ale jak ....

totéž platí i pro tlumivky.

co myslíš tím, že neukládá energii?Vždycky jsem si myslel, že kondenzátory a cívky šetřit energií, jeden je v elektrickém poli 0,5 * C * V ^ 2 a druhý v magnetickém poli 0,5 * L * I ^ 2;
Možná jsem špatně pochopit, co máte na mysli

Nechtěla jsem skladovat energii .. sorry .. myslela jsem nabíjení .. způsobit kondenzátory neúčtujeme

Ahoj, já nevím, co chceš, ale podívejte se na tuto knihu pro zavedení na
kondenzátory a induktory

JR Reitz a FJ Milford, Základy elektromagnetické teorie.

Pokud chcete vědět, jak rovnice jsou získány (tj. CV = Q a V = ldi / dt), pro ex EQ kondenzátoru, pochází z mysli dva vodiče obviněn z Q a-Q ve vzdálenosti d, pak najít rozdíl v potenciálu mezi nimi (což je funkce q, tj. konstantní X q)

Tyto r užitečné odkazy

http://users.pandora.be/educypedia/electronics/capacitors.htm
http://www.oz.net/ ~ coilgun / teorie / inductors.htm

Potřebujete Eddie P.

Podívejte se na Edward M. Purcell 's klasický text: Elektřina & magnetismus

Získat ji Přečtěte si to, líbit.

Udělal jsem vyhledávání na Google a edaboard, ale zjistil, že je pouze v knihkupectvích ... Budu se snažit hledat pro knihovnu, ale já bych ocenil, kdyby mi ji najít jako ebook.

Chtěl bych doporučit Feynman přednášky (vol 2) pro u.right od základní rovnice pro skutečné nabíjení proces, který zahrnuje změny v elektrických a magnetických polí a jejich popis pomocí Besselovy funkce, bude u najít everything.u by také najít snadno v nějaké dobré knihovny.

Chtěl bych navrhnout, abyste si přečetli 'Základy fyziky, napsal Halliday & Resnick'.Tato učebnice je vynikající kniha, která je vhodná pro všechny prváky číst.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back