GDS export varování v Astro

S

sicheng163

Guest
Ahoj všichni, když jsem export gds2 souboru s příkazem auStreamOut, dostal jsem spoustu varování zde:
Varování: buňky "RSDEC_ReadyForOut" nemůže najít dítě, buňka "DLY1X1TS" (MWSTRM-062) Upozornění: buňky "RSDEC_ReadyForOut" nemůže najít Dítě buňky "DFFSRXLTS" (MWSTRM-062) Upozornění: buňky "RSDEC_ReadyForOut" nemůže najít dítě, buňka "NOR3BX2TS" (MWSTRM-062) ..................... ........................ Příliš mnoho dětí buněk nebyl nalezen. Ukončete zpracování buňky "RSDEC_ReadyForOut".
a č. CEL zobrazení v mém Ref. std buňky lib, jenom FRAM názoru je to hlavní důvod, proč? tak jsem se nikdy exportovat plné GDS soubor? Co mám dát slévárny pásku-out? Díky!

Dobrý den, obvykle se provádí pomocí PR FRAM názory, které jsou omezeny pohledy z GDS / rozložení názorů v zájmu urychlení optimalizace. Poté, co porazil, při exportu GDS design / layout zobrazení slouží k vytvoření nejvyšší úrovně GDS. Různé nástroje mají různé dodavatelé streamout možnosti. Pokud vím, Astro / ICC používá "CEL" názory (Synopsys formát pro uspořádání) během streamout. Na druhou stranu Blastfusion Magma využívá GDS soubory přímo v streamout. Proto pokud nemáte CEL názory nelze exportovat plné zobrazení těchto buněk. Jako referenční knihovny neobsahují CEL názory jak jste řekl, se tyto buňky neexistuje v konečném GDS souboru. Proto je nutné získat "CEL" pohledy z knihovny majitele. Nebo, jak rychlé řešení, pokud máte zájem o kontrolu "DRK" na určité oblasti, které neobsahují tyto buňky, můžete pokračovat s tímto chybějící-gds souboru, a to nezbytné opravy, zatímco čeká na novou knihovnu , která má CEL názory. Na druhou stranu pro plné LVS SIGNOFF kontroly je třeba mít tyto názory. Doufám, že to je jasné. S pozdravem, Gokhan ---

[Quote = GI, 785390] Dobrý den, obvykle se provádí pomocí PR FRAM názory, které se snižují výhled z GDS / rozložení názorů v zájmu urychlení optimalizace. Poté, co porazil, při exportu GDS design / layout zobrazení slouží k vytvoření nejvyšší úrovně GDS. Jiný nástroj dodavatelů .......................... ---[/QUOTE] Díky moc, to je jasné, že slévárna nedá mi žádné CEL názor, ano, jaký typ souborů mám poslat do slévárny na výrobu? a já mám jinou otázku: udělal jsem design lib, mohu použít přímo jako Ref. Lib? Napsala jsem další netlist obsahuje toto makro, ale já jsem nic, ukázal na mé nově vytvořené buňky, a když jsem otevřel makro buňky z Lib Ref., stále nevidím nic jsem zmatená ... Díky za pomoc!

Ahoj sicheng163, 1 - "GDSII" je konečný soubor, který je odeslán na FAB pro použití v přípravě masky. 2 - jste vygenerovat pomocí PR lib flow? Nebo jste konstrukci s použitím jiného uspořádání nástroj? Co je to formát? V každém případě byste měli být schopni používat jako referenční knihovny aafter některé operace převodu. Nicméně v případě, že uspořádání je v GDS nebo jiný formát než formát Synopsys, musíte je převést usign odpovídající funkce Astro / Milkway (např. "auStreamIn" slouží pro import GDS). S pozdravem, Gokhan ---

Samozřejmě jsem vygenerovat pomocí PR lib flow, ale s FRAM pohled Ref. lib, moje otázka je mohu používat, že nové vytvořené lib jako lib rozhodčí přímo?

Ahoj sicheng163 v zásadě byste měli být schopni používat jako referenční lib. Nicméně hlavní problém bude opět ve fázi export GDS. Pokud nechcete mít žádné dispozice / GDS / CEL názory lib, ale jen FRAM zobrazení, nemůžete očekávat, že nástroj pro export dokončení nejvyšší úrovni GDS pro vás. Nástroj bude stěžovat na chybějící buňky názory. A pokud jste dosáhnout export GDS s těmito názory chybět bude odkaz buňky být viděn jako blackboxes. Prosím, dejte mi vědět, jestli mi chybí něco, co ve vaší otázce. S pozdravem, Gokhan ---

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back