geneation hodinových přes rozhraní PC nebo mikroprocesoru

R

rampat

Guest
Zdravím všechny,

Potřebuji vytvořit různé bit stream s konstantní frekvencí a při SM době jsem potřebu poskytovat různé zpoždění pro každý bit stream ...

na ex jsem CLK, data, reset s bitovou sekvenci 101.001.110 se šířka impulsu 500ns se zpožděním 250ns, 100ns a 200ns,

Jak vytvořit tyto sekvence pomocí PC paralelního rozhraní / microcontoller programování ...

Potřebuji tyto sekvence pro testování čipů ..

Prosím, může někdo pomoci?

Jde o
Rampat

Budete muset vybrat mikrokontroléru, který může běžet na, řekněme, 20MIPS, viz příklady na adrese:
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc4084.pdf ..
Pak jeden NOP (nedělat nic) provoz vám 50ns rozlišení, takže zbytek bude napsat jednoduchý kód, který nastaví nebo zruší vybrané pin s řadou figuríny instrukcí NOP, jako v mezi ..

Rgds,
IanP

Hi LanPJsem nt schopný až k zavádění že document.Can u pls nahrajte jej znovu ..?

díky

Ahoj,
Tento dokument je vlastně na webových stránkách Atmel, to stáhli OK, když jsem to zkoušel těsně před jsem psal tento příspěvek, doporučuji zkusit to znovu.PC paralelní port se nikam blízko, že řadit rychlosti, budete muset jít cestou mikrokontroléru mít naději na úspěch, pak můžete použít PC jako hlavní regulátor mluví mikrokontroléru.
S pozdravem,
Pohupovat se

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back