Genesys proti MW kancelář

S

smartem

Guest
I wolud bych vědět, který software je lepší pro design RF a co je rozdílnost mezi nimi: Genesys nebo MWoffice.

Ahoj,

I během svého studia pracoval na AWR (MW) po studiu na první práci mají Genesys.
A vím, že jsem opět pomocí AWR.

Můj názor Genesys mít syntesis: to znamená například chcete design filtr,
tak musíte vědět, jak začít, v jakém pořadí, jaké metody ...
AWR pro mého názoru je pro RF inženýr mnohem zkušenější.

A samozřejmě musím říct, že Genesys rozhraní mnohem mnohem snadné pak AWR.

Konečně, jestliže dát na stůl: ADS nejlepší, AWR a Genesys stejné ...

Jde o
David D.

Užily všechny tři, počínaje Eagleware (staré Genesys) v roce 1992 (back, kdy to bylo 995 dolar na 5 1 / 4 "diskety), série IV v roce 1994 a poté ADS, a nakonec MWO, mám rád MWO mnohem víc než Genesys, a rozhodně více než reklamy. I obchoduje v mé kopii Genesys pro MWO; mé osobní kopie, které jsem průběžně aktualizován od 92.

Layout editor v MWO je mnohem schopnější pak Genesys.Můžete ji použít pro dvě vrstvy PCB celou cestu až do RFICs.MWO se nyní filtr syntézu a funguje to dobře (jsem postavil dva tak daleko do výrobků).Dávám přednost rozhraní pro MWO.Genesys vypadá podobně, ale to není.Jsem si jistý, najdete spoustu diskuse na tomto fóru, které simulátor je lepší.Stačí stáhnout demo 30 dnů pro MWO a rozhodnout se pro sebe tím, že pracuje přes Začínáme manuál.

Vážení,

podle mého názoru MWOFFICE je mnohem jednodušší, než jiné aplikace, ale pro výkon & přesnost Myslím, že reklamy z Agilent & Ansoft Designer jsou lepší.
(Ansoft Designer je rovněž snadná touse)

Good Luck.

Použil jsem @ DS na design zesilovače filtry, pro mé studium, a measurmnts bylo veru blízko k simulaci

o acurracy to závisí více na modelech, ale @ DS velmi přesných

khouly

Díky David.Mohu stáhnout některé zkušební verze ADS - to si Agilent producat, isn'i to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back