Genetické Algirithm přístup (?)

D

dkk

Guest
Ahoj vše, co jsem chtěl vědět o tom, jak genetického algoritmu mohou být použity k řešení směrování a přežití problémů v počítačových sítích. Jsem také hledám nějaký kódy ukázkové simulace pro toto. Ocenil bych, kdyby někdo mi poskytnout kódy, nebo nějaké odkazy, kde bych mohl získat nějakou pomoc. Díky DKK

Doufám, že někdo pomůže nám v této oblasti ................... dělám mě práce na tento titul

Dobrý den, snb7aug Happy na vědomí, že ur pracující v této oblasti. Našli jste nějaký software užitečné v tomto směru. Může u některých seznam užitečných dokumentů / literatura v tomto směru. Byl bych rád, aby mohli sdílet a upload Co jsem zjišťovat, jak jsem také pracuje v této oblasti. regds, DKK [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minuta: [/color] [/size] Dobrý den, snb7aug s potěšením na vědomí, že ur pracující v této oblasti. Našli jste nějaký software užitečné v tomto směru. Může u seznam / email některé užitečné dokumenty / literatura v tomto směru. Byl bych rád, aby mohli sdílet a upload / email Co jsem zjišťovat, jak jsem také pracuje v této oblasti. regds, DKK amand_kot@yahoo.co.uk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back