/ Gilen / t / D / S Grafy - Jak udělat legendu?

S

sviodo

Guest
Mám problém s grafy vytvořené v inzerátech Windows verze a název Můj problém je legenda ... Nemám ponětí, jak se dostat tá jako box s křivkami titulem na mém grafem: <Můžete mi poradit? někdo z vás?

Nikdy jsem si ty grafy mají legendy (vedle jména křivky s jejich barvy na levé straně grafu) .. Obvykle jsem viz příklady do legendy ručně (vložit řádek v zobrazení dat pomocí zápas barvy, pak text, opakujte pro ostatní grafy ..) Já vím, je to trochu hloupé, že tak velké výkonný software neimplementuje, jako funkci .. No, možná, že si to, ale nikdy jsem si toho nevšiml, a možná jejich příklady kluci si nevšimla, že buď:)

Jiné než pravým tlačítkem myši -> položku Možnosti a potom na kartu Možnosti Plot a vyberte titul / X-štítek / Y-label, nemyslím si, že ADS umožňuje vlastní pojmenování údaje, které jsou vyneseny ... Pokud jste opravdu klikněte na levé straně štítku, který má údaje Jméno a změna, že data budete mít v grafu odstranit a data budou "neplatné". Nějak to odpovídá názvu data aktuální data zobrazená. / Dan

oba jste popsal mé problrm dokonale:> Nicméně v Linuxu vesion je možnost využití boxoval leged místo z jedné strany jako u Windows verze, to je důvod, proč jsem se zeptat ...

DanTheMan "Nějak to odpovídá názvu data aktuální data zobrazená." u lze definovat rovnici na jméno ur grafu.

Co asi sedm křivek v jednom grafu? :) Zkoušeli jste někdy publikovat dokument s legendou větší než velmi image? :? Já ani zkusit, to je důvod, proč jsem třeba jeden box ...

Je-li příliš mnoho stop potřebné v jednom grafu, i export dat do textového souboru a děj pomocí sigmaplot.

I když není možné pozemek v ADS, kvalita výstupu není dobré k uveřejnění.

Já používám MW Office (AWR) pro vykreslování nic. Stačí, export dat ve formátu S2P například, a to spiknutí. Po vývozu AWR má velmi pewerful graf nástroj, který jsem kdy potkal. Můžete upravit cokoliv. Barvy, os, tloušťky čar, legenda, limity atd. .. Doporučuji použít AWR. jde, lkuzu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back