GPRS modul

J

john168

Guest
Chci navrhnout GPRS Trancing systému. 8o MCU: PIC16F77 nebo PIC18F252. GPRS MODEULE: BENQ M22. Vím, M22, které mají funkci P2P, ale pouze suport pevnou IP. Chci používat doménové jméno, ale já nevím, že k tomu DHCP. JOHN

Není DHCP s GPRS ... informace o síti dostane přidělen během procesu jednání PPP ... To je důvod, proč můžete téměř transparentně nahradit normální modem s GPRS modul ...

Rád pracuji na Benq M22, ale nejsem si jist, ze svého listu, zda má zabudovat TCP / IP stack. mohou potvrdit, u mě

Mám datasheet, design průvodce, AT velení M22 a M32, M22 Toto je v manuálu, pokud někdo potřebujete více, budu nahrávat později ~

Dobrý den všem, můžete Díky za Vaši odpověď Používáme BenQ M22, mi někdo říct, jak se mohu připojit k internetu (GPRS) z PC. Žádný z jejich katalogové listy uvádí, že. Také si nejste jisti, zda má zabudovat PPP zásobníku. Ještě jednou díky hledá pro své cenné vstupy S pozdravem Nagu

Dobrý den, moji bratři? Kde můžu koupit 2 nebo 3 BENQ moduly za velmi nízké ceny? Já jsem mluvit z Brazílie. Díky moc ...

Nagu, je-li u používáte systém Windows, je možné u nastavit nové připojení k internetu, které je třeba uživatelské jméno, heslo a volané číslo (stejně jako pomocí modemu pro připojení k internetu), vím, M22 má PPP zabudovat (je to jistě), ale zda má TCP / IP stack ve vybudování, nejsem sure.but nějaký druh BENQ modulu musí být TCP / IP stack v budování! [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 6 minutách: [/color] [/size] [quote = gorkin] Dobrý den, moji bratři? Kde můžu koupit 2 nebo 3 BENQ moduly za velmi nízké ceny? Já jsem mluvit z Brazílie. Díky moc ...[/quote] Ahoj ~ gorkin, já nevím, jestli to má nějaký agent v Brazílii, ale vím, že některé agent v Číně, je-li někdo třeba Benq moduly udělat nějaký vývoj, mohou požádat vzorků ! od agenta zdarma nebo nízké ceny mohou mít u pokusu o připojení agenta v Brazílii ~:)

Děkuji samloyer. Měl jsem dostal můj GPRS umožnil mé služby a on mi dal následující údaje potřebné pro připojení k síti GPRS. Režim relace: Trvalý Zabezpečení spojení: Vypnuto Nosič dat: GPRS APN: portalnmms IP Vložit: 10.10.1.100 autentizace typ: Normální Typ přihlášení: Automaticky Uživatelské jméno: Heslo: Modem Ne: * 99 *** 1 # jsem připojil sériový port M22 k počítači a otevřel HyperTerminal. Pak jsem dal příkaz takto vytočit ATD * 99 *** 1 # mi odpověď, jak CONNECT následně ~ }#@!}!}"}} 3 }"}&}}}}}} # #% B} %}'}"}(}" o} 1 ~. Z Hex ekvivalenty jsem poznal, že jsou LCP pakety. Nevím, jak využít inbult PPP stack k tomu potřebné autentizace a nakonec se připojit k síti. Existuje nějaký AT příkazy pro použití vnitřní zásobník PPP.? Čekám na vaši pomoc. pozdravem, Nagu

Je nám líto Nagu, nevím, ale o zabudovat PPP M22, jeden každý typ modulu je jiný a oni mají své vlastní na příkazový systém řídit to, vím, že některé parametry je třeba nejprve nastavit, stejně jako v + CGDCONT, co u M22 je ATcommand se ještě? Toto je, doufám, že užitečné, jen se na část GPRS! [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 22 minutách: [/color] [/size] M22 na povel

Děkuji samloyer, listech neříká, jak používat zásobník PPP. IAM nemůže dostat žádné poznámky aplikace pro modul. Teď nejprve chci vyzkoušet modulu z PC prostřednictvím PC PPP zásobníku. , Jak toho dosáhnout, Nainstaloval jsem standardní modem, ale AT příkazů pro standardní modem a tento modul se mírně liší. Tam by měl být způsob, jak změnit AT příkazů v PC. Může někdo poskytnout jakékoli informace o tomto. jde o Nagu

, kde je možné koupit Benq M20 Modul online? (internetovém obchodě eStore)

Zjistil jsem Celon GSM modul docela dobrá cena a jsou vybaveny

Děkuji samloyer, listech neříká, jak používat zásobník PPP. IAM nemůže dostat žádné poznámky aplikace pro modul. Teď nejprve chci vyzkoušet modulu z PC prostřednictvím PC PPP zásobníku. , Jak toho dosáhnout, Nainstaloval jsem standardní modem, ale AT příkazů pro standardní modem a tento modul se mírně liší. Tam by měl být způsob, jak změnit AT příkazů v PC. Může někdo poskytnout jakékoli informace o tomto. jde o Nagu
M32 modul na rozšířené příkazy jsou stejné s M22. Nemusíte používat ovladač modemu pro provedení PPP stack ... Používejte pouze PC a jednoduchý terminál ... Pokud nechcete mít M32 TCP-IP aplikací na vědomí, budu nahrávat na vás, Doufám, že to pomůže, / /

Ahoj, Iam BENQM22 pomocí GSM modul. Tento modul podporuje GPRS a má zásobník PPP. Když Iam v normálním příkazovém režimu (vydávající příkaz AT) Každá věc funguje dobře. IAM mohli odesílat a přijímat hovory a SMS. Když chci udělat přenos dat přes GPRS, jsem socket Ne, APN, atd. a já jsem se připojit k GPRS pomocí ATD * 97 #. Pak přejde do modulu DATA režimu. Nyní Iam mohli odesílat a údaje z přijímače. Ale nyní v době, kdy průměrný příchozí hovor přichází do modulu, sériový port modulu přestane reagovat. List říká, že "+++" musí být, aby se vrátil do příkazového režimu a zpracovávat hlasové volání. Ale modul není reaguje na "+++". A po tomto modulu sériového portu trvale přestane fungovat, i když prsten zastaví. Pak jsem se na nic jiného dělat, že hardwarový reset (vypnutí a zapnutí) na modulu. Může někdo poskytnout řešení nebo návrh na více než přijít problému. S pozdravem, lsnagu

Já jsem z Indie Chtěl bych si koupit nějaké levné GSM, GPRS a GPS modul pro testování a vývoj může někdo poskytnout mi nějaký kontakt nebo url

Pokud vše, co chcete, je datové spojení, pak můžete zkusit M200 (modul) od Kyocera bezdrátové ( http://www.kyocera-wireless.com/m2m-business/ ) To je CDMA 1xRTT schopný, Tri-Mode zařízení. Má schopnost pro hlas a data .. a GPS .. Pokud síť podporuje GPS (GPS-One) :) Je nám líto, udělal znát cenu to ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back