GPRS ověřování

K

kuldeep

Guest
Ahoj! CHAP, je standard pro všechny authention GPRS PPP. Uveďte, prosím, abych zdroje spojené s MD5 hash jediný způsob, jak šifrování.

Zdá se, že GPRS nepodporuje PAP. Ptá se na CHAP (0xc223). I nastavit telefon jako standardní modem a přihlášení potoka. V odpovědi na C223 paketu z telefonu, PC poslal 7E 80 FD 01 05 00 0A 12 06 00 00 00 01 3E 62 7E Je to ČKS. Telefon odešle odpověď C021 08 (protokol Odmítnout) PC ihned pokračuje IPCP (0x8021) Znamená to, že všechny autentizace obejít?

CHAP vrací MD5 se koná, ale ČKS / V. Jacobson komprese je odmítnut. Které n / W jsou u použití.

Testovala jsem spojení z PC do telefonu GPRS přes PPP. Neexistuje žádné ověřování. Zde je to, co se stane. 1. Dial-up 2. PPP LCP je sjednáno. 3. PC vyšle paket s PAP uživatelů a PW 4. GPRS telefon odpoví "Reject protokolu" 5. PC-začíná PPP IPCP jednání 6. Telefon reaguje a IP jsou přiřazeny. 7. IP komunikace začít. Výchozí ověřování CHAP. Ale můžete poslat paket a odmítnout Přejít na IPCP. To dává smysl. GPRS se účtuje na SIM. Nemá smysl ověřování. Zajímalo by mě, proč dont všechny GPRS telefony a modemy používat SLIP místo PPP. Je to mnohem praktičtější v tomto případě.

Snažil jsem se havent odmítá CHAP. Vaše připomínky zcela shoduje s pořadovým jsem pozoroval na služby Airtel. Které služby GPRS / network se snažili u? Jaké jsou u platformy používá pro realizaci?

Zkoušel jsem další sekvence. Telefon požádal o CHAP v LCP. Odpověděl jsem s NAK. Telefon požádal o PAP, poslal jsem ACK. Pak, když se provádí LCP, pošlu PAP paket s uživatelem / pass. Telefon ACK a IPCP začíná. Já používám Siemens A65, 8051, Telenor.

To je zajímavé, myslím, že je server podporuje více možností, zkusím to s mým n / L a dejte vědět u výsledků. ale provedení zásobníku pro výchozí pořadí bude dobrý nápad, aby se šetřit paměť.

GPRS autentizaci PAP a CHAP oba, ale většinou jsou přeskočeny.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back