GPS-610F problém s konfigurací

C

cool.man

Guest
Ahoj Koupil jsem si GPS modul (Model č.: GPS-610F z www.rfsolutions.co.uk ) Může mi někdo říct, jak nastavit tento modul.? Také mi software pro konfiguraci ale success.Can mi někdo říct, jak nastavit to? Také někdo ví, co je účelem horké, teplé a studené spuštění. Díky

Měl jsem stejný problém dnes - když jsem testoval modul se zdálo, že věci, vycházející ze sériového kódu PIN, ale ne 1PPS nebo PIO PIN. Bylo to stejné pro vás? Také jsem se podíval na binární soubor Message Protocol, což napovídá, musíme prgram modul poslat informaci. Mám e-mailem RF Solutiona o tom, a když jsem si odpověď budu post je tady, jestli je to užitečné. mav3r1ck

Ya mav3r1ck mám stejný problém. Můžete zkontrolovat data z GPS modulu pomocí LS diváka. Zde si můžete stáhnout software z rfsolutions.It vám ukáže všechny parametry. Ok mě informovat, když se dostanete přehrávání hudby ze rfsolutions, jsem také e-mailem rfsolutions, když jsem se dostat nějakou odpověď Pak jsem vám také řekne.

Ahoj engr.hayee jsem odpověď od RF - oni mi poslali dva dokumenty - příručka pro uživatele GPS Veiwer (mírně odlišný od Veiwer LS možná?) A doklad obdobný binární Message Protocol jeden objevil na WEB RF je. GPS Veiwer Zdá se, že odpověď na programovací problém, ale já jsem e-mailem je zpět se ptal, jak jsem se připojit modul k počítači a používat! Budu Odpovědět Když jsem si ho. mav3r1ck

Ahoj mav3r1ck, Pošlete mi, že software tak, že jsem také vidět a pokusit se nastavit GPS modul.

Tady to je - doufejme, že to měl prostě běžet rovnou po otevření. Jak jsem řekl, stále potřebujeme nějaký způsob, jak dostat informace z programu GPS, ale žádná odpověď z RF dosud. ma3r1ck

Stejný problém s tímto software.Showing výchozí parametry, ale když chci nastavit, jak chci, dojde k chybě "Time out: GPS zařízení, žádnou odpověď" Máte stejný problém mav3r1ck?

Já ještě nevím - jak se vám připojení modulu do vašeho PC? Já jsem připevněný Uživatelská příručka k divákovi GPS mě poslali (to jsem vyslán dříve), mohlo by to pomoci. Jako myšlenka - má GPS modul byl připojen až za normálních okolností (IE napájení atd.) mav3r1ck

Spojení simple.I jednoduše používat max3232 IC pro připojení GPS modulu s PC. Už jsem si manuál "příručku pro uživatele GPS Viewer". když jsem se připojit modul GPS mi ukazuje výchozí parametry, ale když chci změnit parametry, ukazuje mi chybu. Mám připojené dva patentky GPS Viewer, jeden ukazuje výchozí parametry a další show chyba při konfiguraci. Pokud někdo mi může pomoct.

Dostali jste modul pracující na konci? Já jsem se snaží připojit k počítači. mav3r1ck

Jo trochu, ale to nefunguje úplně. Jsem také snaží vyřešit tento problém.

Hej jste měli víc štěstí s připojením? Hlavním problémem jsem se stává GPS modul připojený k PC ... Nezdá se, že připojení / uznat, ale RF si řekl, že je "plug 'n' play '... mav3r1ck

Jo trochu bit.I jen otázkou času left.there je 2 s rozdílem mezi dvěma moduly. Můžete mi ukázat své schéma může být to je problém.

Mám piny 1 a 2 na svorky 2 a 3 9-pin D sériový konektor, který je pak připojen k počítači přes USB (bez sériových portů). Taky jsem si Zem na sériový port bude na pin 4 (zem) na GPS. Hlavním problémem jsem se dostat do počítače, aby uznala, že GPS je k němu připojen ... I nastavit COM port a přenosovou rychlost, klepněte na tlačítko připojit, zkuste dotaz 1PPS například, a říká "Připojte se prosím k SkyTraq GPS"

Můžete se připojit GPS s počítačem tímto way.you požadované napětí měnič IC (jako max3232), protože GPS modul běží na 3.3V a PC požadovaných + /-12v.This IC převádí napětí úrovni, pak počítač rozpozná váš GPS modul. Proč jste pomocí sériového portu USB converter.Have vám žádný sériový port na počítači?

engr.hayee se vám podařilo zprovoznit? .. Pokud jste dont mysl, mohli byste prosím poštou na úrovni řadicí připojení k obvodu GPS modul schématu.

Použil jsem SIPEX SP3232 Trancever připojit modul GPS do PC. A bylo to. Jakmile jsem napájení modulu jsem viděl řetězec přicházející na sériový port. Napsal jsem VB.net App číst sériový port řetězec a extrakt Long, Lat a čas. Dokonce jsem používá Google mapami místo. Řekl bych, že mě zaujal výrobek.

Snažil jsem se připojit GPS-610F GPS Viewer a Hyper Terminal žádnou odpověď, s použitím přenosová rychlost, parita atd. podle listu. Prosím o radu. Jakákoli chyba tady? Už u připojení k 3,3 V? Používá se také max3232.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 12:31 ---------- Předchozí příspěvek byl v 12:28 ----------</span></span>
Dobrý den, můžete poslat LS Viewer. Nelze stáhnout z jejich webu. Použité GPS Viewer, ale nemůže pracovat s GPS-610F Davis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back