GSM buňky (cluster), plánuje podle dopravy [MATLAB]

T

Templar

Guest
Dobrý den, jak mohu navrhnout velikost buněk pomocí MATLAB podle úrovně provozu? Jinými slovy, mám mapu účastníků a chci navrhnout klastrů a buňky, které bude obsahovat tyto uživatele a sloužit jim. Jak to lze provést pomocí MATLAB? Udělal jsem nějaké vyhledávání, ale nechápal jsem jim o SOM Toolbox (nebo něco takového) a neuronové sítě, nějaké nápady?? Prosím, potřebuji pomoct kluci: cry:

Dobrý den Vážení Myslím, že zjistíte, že je užitečné, pokud u prozkoumat dema v komunikaci liště Nadeem

Dobrý den, jak mohu navrhnout velikost buněk pomocí MATLAB podle úrovně provozu? Jinými slovy, mám mapu účastníků a chci navrhnout klastrů a buňky, které bude obsahovat tyto uživatele a sloužit jim. Jak to lze provést pomocí MATLAB? Udělal jsem nějaké vyhledávání, ale nechápal jsem jim o SOM Toolbox (nebo něco takového) a neuronové sítě, nějaké nápady?? Prosím, potřebuji pomoct kluci: cry:
buňka je covrage oblast a je zde 3 typy buněk 1 Micro článků 4 m 2 na 400 meter makro buňky 1 kilometr do 5 km 3 1m Pico buňky m m se jedná o buňky typy a potřebujeme clusteru, když naše networ je přetečení nebo conjestion dojít znamená, že uživatel překročí kapacitu naší sítě, jako je 124 rozhlasovou stanici kapacitu BTS nebo buňky a máme 125 uživatelů, takže musíme clusteringu accoumudate tohoto uživatele a snížíme velikosti buňky a .. cluster je skupina počet buněk, a my se znovu stejnou četností těchto seskupení ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back