GSM modem s USB rozhraním

C

cesare

Guest
Ahoj Může mi někdo pomoct? Jsem navrhování GSM modem s USB rozhraním. Je problém s napájením, protože modem musí být "vysoce výkonný napájen přes sběrnici funkci": to znamená, že maximální špičkový proud 500 mA. Viděl jsem několik zařízení, jako je tato a všechny z nich používá malé LDO (typicky 200 mA) s velkým kondenzátorem (2700 uF), aby vysoké proudové impulsy (až do 2A) vyžaduje od motoru GSM. LDO se volí tak, aby zkratový proud omezen na méně než 500 mA. Nyní špičkový proud, který LDO musí být schopna dodávat pro dobíjení kondenzátoru reseirvor obvykle není dobře Požadavkovala, a tak to, co chci udělat, je použít obecný LDO a design vnější omezení proudu smyčky. Snažil jsem se TPS77501 (500 mA, 2A špičkový), ale při současných omezení smyčku přichází k omezení stávající způsobí oscilace: proud je skutečně omezená, ale modem GSM nemá rád tohoto kolísání, a to nefunguje. Ví někdo, circuital konfigurace vhodná k omezení LDO proud bez oscilací. Díky předem!

Nejsem obeznámen s tímto LDO, ale často série shottky diody mezi LDO a velkým kondenzátorem zabránit tento druh oscilací. Samozřejmě budete platit v další pokles napětí, ale jakékoliv jiné zařízení, budete potřebovat také.

Dobrý den! Zkontrolujte, zda w? W.falcon.de oni produkují USB GSM motory. denesg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back