GSM PA kontrolní smyčka šířky pásma?

W

Wilson_yu_chen

Guest
Ahoj všem,

Nedávno jsem dostal otázku o regulační smyčky propustnost PA potřebovat komentář.
Má se liší různé kontrolní metody (snímání napětí, napájecí průzkumu,
ale i současné snímání)?
Pro napájení zpětnou vazbou typu PA, že regulační smyčky pásma může být kolem 300KHz, které se liší od RAMPDAC vzorku frekvenci.(To
je důvod, proč přepínání spektra pouze test | kompenzovat frekvence | větší / rovné než 400KHz. Protože se zdá, že žádná možnost pro zabíte vlečka do smyčky, že šířka pásma, ne?)

Také, jak je rozdíl otevřené smyčky pásma a úzké smyčky pásma?
Můžete otevřít smyčky případě brát jako jednota zisk smyčky pásma = 0,35 / nárůst času?

Díky

W ramach cotygodniowej rozrywki weekendowej proponujemy grę Burning Gears - wyjątkowe, multiplayerowe wyścigi będące pewnym odzwierciedleniem słynnego wyścigu bolidów Formuły 1 ulicami Monte Carlo. Wyjątkowość rajdów w Burning Gears polega właśnie na tym, że rozgrywają się one praktycznie w samym sercu stolicy Austrii, we Wiedniu, wśród spacerujących turystów, dorożek, starych tramwajów oraz...

Read more...

Mohl byste mi prosím poskytnout bližší pozadí matrial o regulační smyčky šířku pásma, například je, že využití v celém systému nebo v PA designu
Postup?

Zde je můj dokumentu odkazováno.
Jakýkoli subjekt může dát mi komentovat poslední poštovné?
Díky

wilson
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Mám studovat dokument na LTC1758-1/-2, ve skutečnosti je to více než jednoduché řídit druh okruhu v PA, smyčky pásma je měření doby odezvy!Například při výkonu zesilovače výstupní výkon je více než omezené kurzu, pak se tento čip vypnutí PA, pak PA výstupní výkon je nula, pokud je velká šířka pásma smyčky (to znamená rychlé reakce), pak čipu se otevře PA, zavřete, otevřete ....., to znamená smyčky se pohybuje!
takže šířka pásma smyčky je velmi důležité, tento okruh je similair do AGC a ALC obvodu, metody analýzy, je stejný jako AGC orALC obvodu, měli byste si analýzu dynamických vlastností tohoto typu obvodu, když y rozhodnout o využití tohoto obvodu!
Nevím, zda je užitečné pro vás!
díky!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back