GSM založeny AUTOMATICKÉ hlásič požáru BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM

S

shiliba

Guest
Vážení technologů. Cítím se šťastný, že vyjádřit své nápady na tomto fóru, i když nejsou nic nového, dělám můj projekt na titulní nad zvu asistence a návrhy na schématu, kódy, atd., mám v plánu použít termistoru v teplotním čidlem, 16F877 jako PIC, max 232 pro propojení s modemem GSM HT-W2101.

Dobrý den, jeho dobré vidět, že jste vybrali zařízení, takže nyní vše, co je nového kódu a překladače ... Otázkou je to, co kompilátor používáte k rozvoji programu a máte představu o propojení části? Replay zpět na detaily, a já vám mohou pomoci odtud .. Joydeep

Díky moc za odpověď bratra, překladače, který chci použít, MikroC, také mám trochu představu o tom, rozhraní,

Já jsem udělal s mým projektem a všechno šlo dobře i přes žádnou podporu z on-line technologiest, ale pokud někdo chcete předem můj nápad Iam připraven toshare, co mám a vím, že

Vážení Santoshaxl, jsem stále problém připojení diagramů, okruhy a další popisy, Řekni mi, co mám dělat, abych se po celý obvod mého projektu, který používá technologii PIC.

odstranit požadavek na takové úrovni, jako je řazení MAX232 mi to, je jednodušší použít modemy, jako WISMO228, můžete se připojit přímo na UART na PIC (podobné jako u GSM modemů) [url = http://www .linkwave.co.uk/products/list/sierra_wireless_wavecom_wismo_218_228] Wavecom WISMO 218 / 228 - Linkwave [/url]

Díky moc Hrace1 pro silné návrh, budu na tom pracovat co nejdříve.

Vážení Santoshaxl, jsem stále problém připojení diagramů, okruhy a další popisy, Řekni mi, co mám dělat, abych se po celý obvod mého projektu, který používá technologii PIC [/. QUOTE], měli byste požádat o pomoc z edaboard admin

Díky za Vaši odpověď Santoshaxl, zeptám se edaboard admin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back