hřeben Generátor

J

J0hn

Guest
Už někdy někdo design hřebenový generátor pomocí SRD (vysoké frekvence až 20GHz, 20. pořadí)?Jakékoliv užitečné poradit?Díky ..

Zájem se této oblasti příliš!Každý, kdo má zkušenosti s tímto?Nebo na K-band, existují jiné efektivnější způsob generování těchto signálů?

Díky!

Dobrý den;
John napsal:

Citace:

Už někdy někdo design hřebenový generátor pomocí SRD (vysoké frekvence až 20GHz, 20. pořadí)?
Jakékoliv užitečné poradit?

Nejsem si jistý, zda mohu vysvětlit dobře ..Klínové generátor ...Ať předpokládat, že generátor Hřeben je box ...Pokud se i vstupní signál s frekvencí, z F1 Hz do pole, výstup z pole by mi, signál na 1 x F1 Hz, signál na 2 x F1 Hz, signál na 3 x F1 Hz, signál na 4 x F1 Hz, .......celou cestu až do N x F1 Hz.Samozřejmě, jak to jde vyšších harmonických, signál se stane slabší.Proto pokud si dovedete představit, u každé harmonické, bude impulsem, který je místo, kde můžete vidět "hřeben", tvar frekvenční oblasti.Mým cílem je, aby design hřeben generátoru s minimální ztrátou konverze.

SRD, krok impedance diody, které využíváme pro vytváření pulsů bohaté na harmonické.Protože jsme vstupního střídavého signálu.Během " " cyklus, dioda bude uchovávat náboj.Během "-" cyklus, poplatek je extrakt.Vzhledem k tomuto účelu, pulsní (s dobou náběhu = přichycení čas dioda) je vygenerována, když cívky je zapojen v sérii s diodou.Ve frekvenční oblasti, bude to vypadat jako "hřeben" signál.

Pardon se mě, jestli moje explaination je chudý a tak mě opravte, jestli se mýlím, jsem ještě učení.

Hmm, můj problém je projektování hřeben generátor s minimální ztrátou přeměny energie, takže nemám na vstupní vysokého výkonu.

Hřeben generátor generuje jen to, že velké množství (hřebene) výstupní frekvence.Tím, zachování energie, pokud dáte 1 watt in, mají 10 dB converson ztráty, a potom šíří zbývajících 100 mW výstupního výkonu více než 30 hřeben zuby, pak se v nejlepším případě budete mít 100 mw/30 nebo 2 mW na hřeben zub .Neexistuje způsob, jak tuto situaci změnit.Nejlepší, co můžete udělat, je mít vstupní a výstupní impdance zápasy optimalizované, a nemají žádné příkon unikající z výstupního portu.Můžete také zvolit dioda SRD, který je schopen velmi malý přechodový čas je třeba umět vygenerovat 20. harmonické energie, aniž by sjetí (tedy, bohužel, dooming vám moc přijít na ještě vyšší výkon harmonických).

Pokud místo toho chcete pouze jeden z výstupů zubů hřeben, stejně jako jen chtějí 20. hřeben zub a ne všechny ostatní, pak jeden mohl jednoduše design 20X frekvence multiplikátor obvodu, které mohou být optimalizovány pro lepší účinnosti konverze.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back