Hřeby

M

master_picengineer

Guest
Zdravím všechny,
Prosím, kdo může odpovědět na tyto 2 otázky:

1 - Pro 65 nm technologií (Napájení z 1 V) jsem získal bodce 0.2V.Obecně řečeno, pro daný zdroj, z nichž se domníváme, procento hroty nebezpečné pro naše okruhy?
2 - Za branou, může být bodce v produkci sníží o zvýšení Podzim / náběhu vstupního signálu.Nelíbí se mi toto řešení coz je třeba snížit frekvenci.Ví někdo jiné řešení?

Díky předem za váš čas.
Pozdravy,

jiném obvodu mají různé špice požadavek ovládání digitálních obvodů je hlavně v souvislosti s hlukem prostor a spotřebu energie ....

i dont pochopit, co znamená, když u u týkat podzim / náběhu s frekvencí please elaborate váš názor ...

Ahoj A. Anand Srinivasan,
Pojďme zvážit nand brány a chcete zjistit maximální frekvence je vstupů, které podporují té bráně.Předpokládejme, že je tato frekvence F. S takovým frekvence výstupního signálu dává dobré výsledky, ale to má hroty.Víme, že invertor vložení řeší problém se však v zavádí další zpoždění.Dalším řešením, které jsem našel je zvýšit nárůst pád čas vstupů, které vedou k snížení počtu šířka pulsu již uvedeno.To znamená, že musíme snížení frekvence.
Nyní je jasné, že všichni, může mi někdo odpovědět na 2 otázky?

Thanks in adavance.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back