H Bridge MOSFET Použití transformátoru místo Motor Pomoc!

M

MrDestruction

Guest
hej lidi, já pracuji na střídavé obvod, bude i po obvodu ihned jakmile se dostanu to vyřešit.Snažím se běžet transformátoru z mého H můstek MOSFET.Ale místo toho, motor hodlám připojit transformátoru.Most H is working great (obdélníkovou vlnou do teď).

Takže v podstatě mohu připojit můj transformátoru do výstupu most H.

H most Výstup = 12Vac obdélníkovou vlnou

Chci nájezd napětí až 120 V stř. pomocí transformátoru.Jakýkoliv pomoci chtěl bych být celek ocenil.

Nejsem budovy, jsem simulaci.(Multisim)

Podtrzymując tradycję chcielibyśmy nagrodzić kolejnych użytkowników, którzy opublikowali w naszym serwisie recenzje swoich ulubionych programów. Do autorów powędrują koszulki dobrychprogramów, pokrowce na notebooka oraz oprogramowanie.

Przypomnijmy, że możliwość recenzowania programów wprowadziliśmy kilka miesięcy temu przy okazji gruntownej przebudowy strony pobierania. Recenzentem może...

Read more...

Nemůžu pochopit, co chcete pomoci?Pokud chcete, aby 120V z 12V, stačí použít 1: (10) poměr zvýšit transformátoru.Pokud chcete vědět, indukčnost, hledat nějaké rovnice v google.Je tu spoustu.

Budete design jej pomocí běžné odstoupit topologie (i když používáte step-up transformátor).

dobře, že to, co jsem si myslel, ale když já jsem napojené transformátoru CT to nefunguje, já jsem si nahrál schématu.

Prosím pomoct, proč transformátor je, že mi chyby, když jsem se připojit k mostu H.

Vzhledem k tomu potřebujete připojit k transformátoru H-můstek diagonální (mezi Q2 a Q4 kanalizace).Není třeba centertapped transformátoru.Vdd a odpojení od transformátoru CT.

Tranzistory Q1 a Q4 se zapnou společně, pak vodivost je obrácen k Q2 a Q4.Musíte se řídit a správné načasování, včetně deadtime, aby se zabránilo připojování Vdd proti GND na krátkou chvíli.

já mít nahrané moje graf obrazy i po nahrání transformátoru.ale jakmile jsem na transformátoru na místě, já si ale její kmitání není čtvercová vlna, co si myslíte, že je špatně?Myslíte si, že jeho BJT mého pomalé přepínání a ne deadtime?

dejte mi vědět, co si myslíte.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Myslím, že budete potřebovat další vysoce-straně řidiče.Ne tak úplně Vgs = GND je vždy řešení.Možná, kdyby Vgs vysoce-Vgs straně tranzistor = 0V, je lepší řešení.To znamená, že musíte přepnout MOS mezi G a S místo G a GND.

Křivky ukazují, že váš simulovaný design je na míle daleko od skutečného operačního design.Buď transformátor indukčnost je příliš nízká nebo přepínač MOSFET dimenzování je zcela nevhodné.Jak již bylo zmíněno, řidiči s největší pravděpodobností potřeba zlepšit, ale nejsou příčinou uvedených problémů, myslím.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back