L
Los Frijoles
Guest
Vytvořil jsem H-můstek ovládané ATMega164P, který používá P-kanál MOSFETs na vrcholu a N-kanál MOSFETs na dně.Čerpá svou sílu z baterie NiCd od R / C závodní auto a napájí motor z uvedeného vozu.Oba N-kanál a P-channel FET mají ~ 33milliOhm RdsOn a baterie je schopna získat plný proud do motoru, když se spojil přímo.Nicméně, když jsem plug motor a baterie do H-můstek a mít ho běžet na 100% pracovního cyklu, motor trvá několik sekund před tím, než ještě začne otáčení a pak to nikdy nedostane až do plné rychlosti (mám připojený otáčkoměr k motoru).
Jsem přímý jízdy MOSFETs z mikrokontroléru, takže brány jsou jen svědky 5V, i když napětí na h-most je 7,2.Nicméně, dle mého osciloskopu MOSFETs nechávají plné napětí přes při vložení 330Ohm odpor v místě motor.
Nemám ponětí, proč h-most není schopen zdroj proudu do motoru, takže pokud tady někdo, jak všechny myšlenky bych ocenit je.
Jsem přímý jízdy MOSFETs z mikrokontroléru, takže brány jsou jen svědky 5V, i když napětí na h-most je 7,2.Nicméně, dle mého osciloskopu MOSFETs nechávají plné napětí přes při vložení 330Ohm odpor v místě motor.
Nemám ponětí, proč h-most není schopen zdroj proudu do motoru, takže pokud tady někdo, jak všechny myšlenky bych ocenit je.