hai, jak to funguje to je intresting

G

grittinjames

Guest
hai to je aplikace okruh nejsem prospěch, jak tento tranzistor Vystupujeteplz řekni mi
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

To je dobře vysvětleno v aplikační poznámce, s detaily a rozsah obrazu.

Dobrý den, Bai, podívejte se správně, jakmile

základní napětí věnována transister je suffecient zapnout, i když to není v saturaci, jakmile se stane v důsledku mám zpětnou vazbu vinutí bude trvat saturation.when jádro se nasytí ur jako zpětná vazba pro navíjení VTG také stala 0, ale ještě aby transister zcela off-některé jsem VTG je povinen uplatnit na základnu, jak to VTG přiměje zpětné vazby vinutí

když induktoru W1 nasycených mastných kyselin To znamená, že veškerá energie je uložena ve formě magnetické energie, a to znamená žádné současné nebo velmi méně proudu, který není dostatečně řídit tranzistor a tím tranzistor se vypne ...

Díky za odpověď panu Anand

ale initialy tranistor zapnuta pomocí stejné napětí

To znamená, že základ použije vtge je dobré enogh, aby se tranzistor, moudrý oscilace budou další nelze spustit vůbec,pak jdu k závěru, ur

dle u tranzistoru vypnout v důsledku méně proudu, pak jak to zapnout pro další cyklus?

ha ha

opravdu k smíchu

když tranzistor vypne ostatní induktoru W2 magnetické pole zhroutí, které dělá W1 magnetického pole, což má za následek zřícení v proudu na tranzistoru, které pak otočí ji a po nasycení někdy dojde, a tranzistor se vypne ...to pokračuje ....

Myslím, že ur vysvětlení není v pořádku,

tam je nějaká negativní napětí shuld vyvolávat zpětné vazby vinutí vypnout trasister plně

jak bude generovat

Dude induktor je reaktivní složka, a jakmile to začne zatěžován proud začne klesá ...pro cívky V = L (di / dt), a tedy když proud začne snížení di / dt se stává negativní a napětí na induktoru začíná stávat negativní ....takže tranzistor se vypne ...

doufám, že to je užitečné ....

Bai jednou inducter dostat nasyceného proudu je nedostávají kapka to bude maximum podle mých znalostí

ale vzhledem k žádné změně současného indukce se stane cuppled inducter

Vážený pane, Pocínovat někdo pomoci s třídy D s vysokým
silový obvod Digram asi 1000 wattů do 8 omhs
jak jsem chtěl stavět z nich použít v mé kapele, opravdu jsem cant
dovolit koupit jeden.Poděkováním.
Peter ***.
Můj e-mail address.peter .***( at) gmail.com

Ty vole, když W2 nasycené mastné kyseliny neexistuje zpětná vazba na W1, protože proud v W2 je konstantní, a tedy proud přes W1 začíná klesá, a to by vedlo k negativním napětí ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back