Halfbridge IC ovladač pracující HELP PLEASE

T

themaccabee

Guest
Ahoj, chtěl bych se naučit asi polovina obvodů Bridge ovladač, který je nabízen od International Rectifier nebo podobné IRF211XX série .. Já mám dvě N kanál MOSFETs, vysokou boční MOSFET Vypouštěcí připojení k Vdd = 28V, jeho zdroj připojen k nízké kanalizace stranu MOSFETy a Lowside MOSFET zdroje je uzemněn. Zátěž je řízena od okamžiku, zdroj s vysokou boční FET (kde odliv lowside je připojen). I d opravdu rád věděl, jak IRF Ics řídit vysokou boční FET nebo jak VGS pro vysokou boční je dodáván ..? Myslím, že na vysoké straně FET brány je třeba dodat alespoň napětí = 28V + VGS hranici Není to pravdu? Budou tyto obvody, které vytvářejí sami, nebo mám něco nastavit napětí hradla? (přemýšlel, protože VGS pro různé MOSFET změny ne?) Může mi někdo vysvětlit, mě nebo mi pomůže najít tutorial o stejný .. Díky a pozdravem

Ano. Je třeba 28V + VGS. Ve většině případů, může vzniknout sám od sebe v zásadě boot-popruh.

v zásadě zaváděcí.
. Můžete prosím vysvětlit, u trochu .. Jedná se o okruh jsem získal z IR2110 datasheet .. je zaváděcí kondenzátor, jak u jsem zmínil, ale i dont pochopit jeho pracovní .. Také zatížení je převzat z lowside FET kanalizace .. Já bych na krátké Lowside kanalizace s vysokou boční zdroje a ovládat signálem TTL .. já jen chci přepnout přístroj .. tedy buď ON nebo OFF se mi z rychlé přepínání signálu .. Díky za každou pomoc .. Jde o [url = http://images.elektroda.net/14_1304344362.jpg]
14_1304344362_thumb.jpg
[/url]

Kondenzátor mezi VB a VS spouštění popruh kondenzátor. Je-li Vs vytáhl nízká, kondenzátor se nabíjí pomocí diody mezi Vcc a VB. Pak, když je vytáhl Vs vysoká, VB se připojuje Vs + Vc. Vc je cpacitor napětí, který je nabitý, když je nízká Vs.

[Url = http://images.elektroda.net/19_1304361842.jpg]
19_1304361842_thumb.jpg
[/url] jsem pouze přidal funkční blokové schéma, které se taky .. Promiň, že jsem coulnt ještě získat kompletní obrázek ... Jak se ve 2. čtvrtletí na víčku poplatky Vcc přes diode.At Zároveň věřím, že HO Vs a budou vzájemně propojeny, a proto VGS za 1. čtvrtletí bude nula a 1. čtvrtletí bude OFF.But, jak vysvětlit další nadhodnocená FET o postupu ..? Im zmatený .. může někdo pomoci díky

Okie ... Takže zatímco nízká Q2 NA VS stáhl k zemi ... a tedy ani poplatků Bootstrap zemědělské politiky a společné zemědělské politiky, která se objeví napětí přes VB. Nyní ve 2. čtvrtletí je vypnuté a HO je připojen k VB, tj. bootstrap SZP. Nyní Vs je plovoucí pravdu? Pak VB je aplikován na HO a pokles napětí vzniká mezi zdrojem a plovoucí 1. čtvrtletí gate.Will v tomto kole 1. čtvrtletí? Pokud se ukáže, 1. čtvrtletí zdrojem Q1 (Vs), pomalu získávat vypouštěcí napětí, tedy 28V .. tady to bude tahat až Vb, který seděl na VS, na 28V + b, dost, aby Q1. Je to správný postup ..? Opravte mě, jestli im špatně. Díky

Okie ... Takže zatímco nízká Q2 NA VS stáhl k zemi ... a tedy ani poplatků Bootstrap zemědělské politiky a společné zemědělské politiky, která se objeví napětí přes VB. Nyní ve 2. čtvrtletí je vypnuté a HO je připojen k VB, tj. bootstrap SZP. Nyní Vs je plovoucí pravdu? Leo: Je-li připojen k HO VB, bude 1. čtvrtletí zapnout. Takže Vs budou vytáhl vysoká. Je [COLOR = "Red"] ne [/COLOR] plovoucí. Jako VS je zastavil, se přesune do VB v rámci SZP mezi VB a Vs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back