Hardware postaveny na COM port, připojení k LabVIEW

J

Jerry_June

Guest
Má někdo použít k vytvoření stejné jednoduché hardware, nebo jiný hardware koupit sami, pomocí COM port a je připojen k LabVIEW? Pokud je máte nebo víte, kde bych mohl najít prosím, řekněte mi, díky!

Ahoj Jerry, to je velmi snadné použití COM port pro připojení periferií a desky. Více informací můžete najít v knihách jako "Sériový port kompletní" a "paralelního portu kompletní". Pokud se u hledají spojení pro konkrétní zařízení pak můžete ji Google.

Ok, díky této knize jsem už, ale já chci stavět některé své vlastní hardware, který lze použít s programem LabVIEW. Musím vytvořil teploty použít COM, ale když se conect Labview programu nevím, že port.

Ahoj Existují dva způsoby communiction s PC a Rada pro custome. 1) Studie již palubě a používat tyto protokoly v custome rady. 2) Vytvořte si svůj cusotme rady a pak napsat software ovladače v C nebo C + +. Podrobnosti norem lze nalézt v příručkách LabView. Existuje mnoho Keil palubě k dispozici na trhu, a LabVIEW má také aktualizaci softwaru pro Keil desky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back