Hasící robot (jak to udělat)

F

~fuulthrottle~

Guest
Dělám můj poslední rok, projekt, jako je titul nad ... Mám rád, aby automatický robot, který dokáže detekovat teplo ohně z okolí, po senzor detekuje teplo, bude robot funguje. pak robot bude hledat zdroje tepla. poté, co zjistí, že oheň. robot bude sprej hasicí přístroj na požár, který potřebuji návrh na to, jak se tento projekt od samého začátku ... -Jaký typ obvodu potřebuji? -Jaký typ motoru použít? -Jaký typ snímače potřebuji? -Jaký typ mikrokontroléru použít? , Jak to udělat programování?

Ahoj, pěkný nápad ... Pro tuto operaci se provádí sekvenční tak budete muset centralizované všechny funkce pomocí mikrořadiče ... Volba bude vaše nemine na základě předchozích znalostí o procesory ... Dávám přednost PIC conrollers a C kompilátor MikroC ... Můžete použít teplotní čidla LM35 jako připojený k regulátoru pomocí podprogramu ADC pomáhá měřit teplotu a dát prahovou hodnotu (maximální teplota), nad kterou hasicí přístroj musí pracovat ... pro snímání teploty z více stránek používat více čidel .... Pro hasicí přístroj pro pracovní použití elektromechanické ventily, které působí na aplikované napětí ..... díky

Myslím, že jsem si o tomto projektu dříve, ale nemohla jsem si vzpomenout, kde .......

Ahoj, pěkný nápad ... Pro tuto operaci se provádí sekvenční tak budete muset centralizované všechny funkce pomocí mikrořadiče ... Volba bude vaše nemine na základě předchozích znalostí o procesory ... Dávám přednost PIC conrollers a C kompilátor MikroC ... Můžete použít teplotní čidla LM35 jako připojený k regulátoru pomocí podprogramu ADC pomáhá měřit teplotu a dát prahovou hodnotu (maximální teplota), nad kterou hasicí přístroj musí pracovat ... pro snímání teploty z více stránek používat více čidel .... Pro hasicí přístroj pro pracovní použití elektromechanické ventily, které působí na aplikované napětí ..... Díky
Díky ... může někdo navrhnout, jaký typ monitorovací zařízení, které mohu použít v tomto robot .... Také chci se zeptat, je tento typ automatického robota ovládat lze kombinovat s manuální kontrolou v jednom PIC .... Navíc se musíme programování nebo jen s použitím jiných PIC ovládat ručně?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back