[help] Digitální Pll pro dekódování signálu FSK

B

bobcat1

Guest
Nazdar

Mám připojený zdrojový kód (c jazyk) pro digitální PLL FSK signál, který dekódování
v rozmezí 1150 ~ 2150 Hz, frekvence, mám 4 otázky:

1) Lze tento zdrojový kód allterd dekódovat FSK signálu s frekvencí v rozmezí od 100 ~ 200 KHz
and sample frequency
to work in the new frequency range

2) Ať už je odpověď na otázku č. 1 je pravda - jak mohu znovu vypočítat koeficient
a vzorkovací kmitočet
na práci v novém frekvenčním pásmu

3) Zda je odpověď na otázku č. 1 a 2 jsou pravdivé - kolik A2D vzorky Neded (velikost okna), aby id 1. a 2. frekvence.

4) Mohu pomocí DFT insted z PLL s ID požadované četnosti magnitud, nebo je to pomalejší Methode

Žádnou odpověď ocení

Díky

Bobi
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

1) Ne, protože je to daleko za hranice schopností LPC213x rychlost.

Původní kód se provádí odběr vzorků je provoz při přerušení frekvenci 8 kHz.Zní to iluzivní, zvýšit ji faktorem vyšším než 5 nebo 10 let.

ADC také maximální vzorkovací frekvenci asi 400 kHz je v podstatě příliš nízká.Nyquistova rychlost není v tomto případě dostatečný.

Nazdar

Přiložený kód je jen pro referance, nemám v plánu impliment to na LPC213x je zpomalit na můj projekt

pokud jde o vzorkovací správce A2D mám v plánu pracovat mohou ochutnat až 750KHz

všechny nejlepší

Bobi

Ani by mě nenapadlo o provedení detailů, pokud je zřejmé, že správce může vykonávat požadované množství aritmetika na vzorkovací frekvence.

HI

Tento kód by pracovat s 50KHz & 60kHz nosné frekvenci? (50KHz pro F1 a 60kHz pro F2)

Jaký by měl být odběr vzorků frequecy a velikost okna?

Jak mám provést výpočet?

Všechno nejlepší

Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back