HELP: Fyzikální význam vlastních čísel matice MoM

K

kalo

Guest
Ahoj, já jsem FSS analýzy struktury. MOM Analýza je založena na elektrické pole integrální rovnice (EFIE) a vede k vytváření homogenní matice problém (Z * I = 0). Řešení tohoto problému se provádí opakovaný proces: Pro danou hodnotu konstanty šíření fázi beta, je frekvenční rozsah skenovaných najít kmitočty, kde pole rovnice má netriviální řešení. Hledání těchto frekvencí je založen na detekci přechodu determinant nulový. V pomalém region (žádné záření), Z (anti-Hermitian) eigenvalues jsou čistě fiktivní. V rychle se oblast (záření), Z (obecně komplexní) eigenvalues jsou složité. Zatímco frekvence se zvyšuje vlastní čísla klesají (tak, aby nemohlo být propagace konstant-like). Jaký je fyzikální význam vlastních čísel Z? Díky předem! Jde.

[Quote = Kalo] Ahoj všem, v pomalém region (žádné záření), Z (anti-Hermitian) eigenvalues jsou čistě fiktivní. V rychle se oblast (záření), Z (obecně komplexní) eigenvalues jsou složité. Zatímco frekvence se zvyšuje vlastní čísla klesají (tak, aby nemohlo být propagace konstant-like). [/Quote] Co je příčinou těchto tvrzení? Je pravda, že pro všechny vlastní čísla matice pro nxn?

MoM využívá funkce střešní základ. Matice prvky jsou definited tak, že matice Z je anti-Hermitian (v pomalém regionu). Takže nxn proti Hermitian matice má n čistě imaginární eigenvalues.

Můžete mi místo, kde je odkaz výše uvedené prohlášení / ukázala? Mám určitou představu, na základě střeše, Vím jen, že matice je symetrická (komplex). Nevím, jak můžete dát fyzikální význam pro všechny vlastní čísla n.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back