HELP: Interview dotazy

H

hauntedhunter

Guest
Ahoj,

V nedávném rozhovoru jsem byl požádán, po questions.Can ayone prosím, pomoz mi na ně odpovědět:

Q.1) Proč musíme mít substarte a také kontakty? Co se stane, když se nechají plovoucí?

Q.2) Co se stane, když omylem připojíme p-substrát VDD místo VSS (GNND)?

q.3) Proč PMOS je dobré i pro logické '1 ', a ne logika '0'?

q.4) Co je izolovaný substarte?

Prosím HELP.i mají jiný interview v pátek. [/ B]

Q.1) Proč musíme mít substarte a také kontakty? Co se stane, když se nechají plovoucí?
substare a také hlavně, aby přechod PN, takže kontakt používá vždy tuto křižovatku revers zkreslená izolovat prvky, na dobře

pak všechny uzly v sub nebude zvrátit "dopředu zaujatost", takže zařízení nebude fungovat

coz PMOS projde stronge jeden stronge jedna znamená, že to neprojde high - Vt

khouly

Dostal jsem tvůj bod, který musíme zvrátit zaujatost křižovatka pro zařízení work.But proč?

pokud mluvíme o zařízení NMOS, substarte je P typ, a zdroj a odtok jsou N a U malý potřebovat aktuální následovat v kanálem, který není v substarte tak PN přechodu mezi podkladem a zdrojem a odtokem by být obrácen

khouly

.1) Proč musíme mít substarte a také kontakty? Co se stane, když se nechají plovoucí?

Je-li u mít dobře / substrátu, u dostanete západku do otázek.Komise Hlavním důvodem pro poskytování kontaktů je snížit i / substrát odpor, aby se vyhnula menšiny dopravci.

Znovu u dostane latchup problém a velké ztráty výkonu.

substrát připojen k jinému než GND potenciál, ale nakonec u bude mít společný 0 potenciál na baord Leve nebo na nejvyšší úrovni.

substrát připojen k jinému než GND potenciál, ale nakonec u bude mít společný 0 potenciál na baord Leve nebo na nejvyšší úrovni. [/ quote]Proč budeme dělat?Můžete prosím vysvětlit podrobně

Potřebujeme substrát kontakty pro prevenci západky nahoru.Pokud se chcete dozvědět více o zámek až můžete vyhledat předchozí příspěvky.Pak se dostanete do vědět, proč potřebujeme substrát kontakty v detailu.

To způsobí zvýšení lekage aktuální.Jak se rozumí, pokud dáváte substarte na VDD spíše než VSS jste tvoří diodu b / w Source a substrátu.A to bude dopředu neobjektivní.Tímto způsobem lekage proud zvýší.

Podívejte se na níže uvedené téma.to může pomoci.
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=971463 # 971463

Jak na to jméno samo, izolovaný podklad je z celkového počtu substrátu.To, co jsme se obecně používají, aby se zabránilo hluku problém.Opravte mě, jestli se mýlím kdekoliv.Děkujeme.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back