HELP pomocí HyperTerminal ...

S

suddy72

Guest
Ahoj všichni,
Potřebuji pomoc, pokud jde pomocí HyperTerminal.
Mám nastavit RS232 sériovou linku mezi VirtexII pro rady a moje PC.Posílám sériových dat po tento odkaz na PC.
Ví někdo, jak mohu použít hyper-terminál pro prohlížení tohoto data, které jsem poslal?Stuart

Stačí vytvořit nové připojení, nastavení tohoto připojení (přenosová rychlost, parita ,...) a klikněte na tlačítko "Připojit".Pokud vaše data nejsou ASCII, nebudete mít možnost vidět ty dat v HyperTerminal.V tomto případě budete muset přihlásit obdržel dat do souboru a potom otevřete soubor s hex editor.

S pozdravem,
Franck.

Díky za odpověď kámo.
Já jsem v podstatě odesílání dat jako série 1 a 0, takže možná, že yi dotírat vidět nic.
Jak se mám přihlásit data v souboru mate?
Omlouváme se za všechny otázky.

Stuart

díky kámo.
I tryed, že ale ještě není zachytit žádná data.
To může být můj kód.
Mohu zaslat vám moje VHDL soubor a uvidíme, jestli si myslíte, že jeho mého kódu to je špatně?máš e-mail přidat?

Ještě jednou díky.

Stuart

Radši na post váš kód zde.Nemám dostatek času na kontrolu kódu.Věděli jste simulovat svůj kód?Pokud jste a nenašli žádné problémy Moje rada je, že byste měli zkontrolovat TX signál s osciloskopem, že to bude cesta jednodušší přijít na to, v čem je problém .....

Díky kámo,
Ye jsem simluated mé UART kód a zdá se, že dává správné sériové produkce, takže si myslím, že příští etapa bude na dosah, aby to.

Stuart

Ahoj suddy72,

Před připojením FPGA rada PC vyzkoušet tento jednoduchý test:
- Otevřít nové připojení pomocí programu HyperTerminal.
- Připojte RS232 kabel a připojit Pin 2 a 3 DB9 tak, že uděláte smyčku.
- Pokud není problém s tebou sériový port, vzhledem k tomu, že se podíval smyčky vše, co napíšete muss být vytištěny na vaší obrazovce.Pokud to není pravda, že znamenat, že máte problémy se svým sériovým portem.
- Dalším bodem k ověření, je samotný kabel: Ve skutečnosti je kříž kabely a přímým kabelem.Zkontrolujte, zda je požadován pro připojení PC k Baord.
- Poslední bod je k ověření vaší VHDL kód, který musí uposlechnout na stejné připojení je charakteristika stanovené v Hyperterminal.

Doufám, že to pomůže!

Prostřednictvím tohoto ladění nástroje:
http://www.armecos.com/en/comtrace.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back