E
ee_cchac
Guest
Vážení všichni odborníci,
situace:
Nedávno jsem dostal AT86RF211 vývojový kit, který MCU je AT90L8535.
V této sadě je disků obsahuje některé program C.a některé z nich. hex soubor.
Také jsem se dostal STK500 Starter Kit.
Chci t použít C program na programech to přes WinAVR.ale zdá se nefunguje.
Tak jsem najít ICCAVR, ale stále nefunguje ...... Pak jsem použití IAR.ale ... ztratit ....
Problémy:
1> Existuje nějaký dobrý překladač tak, že mohu complie C program do. Hex soubor pro AVR Studio?
Co to bude?kde bych mohl najít?
2> Není-li takový překladač?mohu třeba použít AVR Studio pro mé programování?Je to těžké?Mám jen málo znalostí o 8051 ..... Co bych měl odkazovat na?
3> odkazují na tyto referenční program v disků.existuje termíny ICCAVR a XLink.
Co jsou zač??Mám jen málo informací webového formuláře.Ve skutečnosti, já jsem šel do nějaké AVR tutorial, který se vyskytuje v některých předchozí téma v naší diskusní skupině (tj. * tento * EDAboard).ale já stále nezná ......Doufám, že umí pracovat s C. .... Prosím pomozte mi ~ ~Děkuju za pomoc.
situace:
Nedávno jsem dostal AT86RF211 vývojový kit, který MCU je AT90L8535.
V této sadě je disků obsahuje některé program C.a některé z nich. hex soubor.
Také jsem se dostal STK500 Starter Kit.
Chci t použít C program na programech to přes WinAVR.ale zdá se nefunguje.
Tak jsem najít ICCAVR, ale stále nefunguje ...... Pak jsem použití IAR.ale ... ztratit ....
Problémy:
1> Existuje nějaký dobrý překladač tak, že mohu complie C program do. Hex soubor pro AVR Studio?
Co to bude?kde bych mohl najít?
2> Není-li takový překladač?mohu třeba použít AVR Studio pro mé programování?Je to těžké?Mám jen málo znalostí o 8051 ..... Co bych měl odkazovat na?
3> odkazují na tyto referenční program v disků.existuje termíny ICCAVR a XLink.
Co jsou zač??Mám jen málo informací webového formuláře.Ve skutečnosti, já jsem šel do nějaké AVR tutorial, který se vyskytuje v některých předchozí téma v naší diskusní skupině (tj. * tento * EDAboard).ale já stále nezná ......Doufám, že umí pracovat s C. .... Prosím pomozte mi ~ ~Děkuju za pomoc.