Help!

S

sbhalerao

Guest
Dělám projekt na nízké powered senzorových sítí.
Projekt se zabývá typickými problémy, kterým čelí v distribuovaném bezdrátových senzorových sítí.Distribuované sítě jsou preferovány, protože spotřebují méně energie.Také navrhujeme, aby prozkoumala různé způsoby s nízkou powered sítí.To by zahrnovat využití energie z okolních podmínkách, jako je mechanické vibrace a solární energie.Také bychom chtěli studovat různé způsoby detekci a opravu chyb, protože to představuje jiný případ ve srovnání s normálními bezdrátových sítí.
Mám potíže s prováděním výše uvedené myšlenky pomocí IEEE802.11g protokolu.Could anybody help me???
děkuji ti

Virtuální baterie, 1088

http://www.home.agilent.com/cgi-bin/pub/agilent/expandedresults/cp_ExpandedResults.jsp?prevSearchString=&prevSearchInterestArea=&LANGUAGE_CODE=eng&NAV_ID=-536884607.0.03&COUNTRY_CODE=US&contentType=Editorial&entityType=ED30&searchString=1088&searchInterestArea=-536884607

Děkujeme Vám za Vaši odpověď .... I am using Ptolemaios software (jeho Berkeley open source produkt) .. Jeho používá pro heterogenní návrhu systému (podobně jako systémy, kde oba mechanické a elektrické, nebo analogové a digitální komponenty se používají ....
Můj problém je, že jsem nikdy dříve používané 802.11g protokolem a snažil jsem se readind standardu IEEE z internetových stránek, ale nemohl jsem to pochopit. Bych vděčný, jestli někdo z vás by mohlo naznačovat, cesta ven

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back