Hex 4x4 klávesnice rozhraní

C

cyrrah

Guest
ahoj .. já chci nějakou radu / návrh na jaký port bude i rozhraní můj 4x4 on klávesnici .. im pomocí pic877a .. Mám port B & D k dispozici .. port, který budu používat? a jak se i připojit? pls průvodce mě

Vy byste se podívat na některé podél těchto linek. Ale změnit použitý port, v tobě případě bych nejspíš používat Port B [URL = "
79_1296684161.gif
"]
79_1296684161.gif
[/URL]

pokud nemocný použití PORTB, mám ještě potřeba pullup / pulldown rezistory? pokud ano, na jaké piny bude i dal? to může být děláno bez vnějších odporů? Jen jsem dont pochopit, co se použití rezistorů coz některých rozložení ive vidět ho nepoužívá .. Můžete prosím poučit se o této záležitosti? díky

Rezistory nabídnout nějakou ochranu proti zkratu na kolíky. Příklad toho, co byste udělali s výše uvedeným. nastavení pinů B0-B3 jako výstupy, špendlíky B4-B7 jako vstupy Nastavit B0 na vysokou, podívejte se na vstupy pro klávesy a reagovat v případě potřeby. Nastavit B1 vysoké, a kontrolovat vstupy a reagovat Nastavit B2 v průmyslovém parku, zkontrolovat vstupy a reagovat Nastavit B3 na vysokou kontrolu vstupů a reagovat Existuje několik způsobů, jak byste mohli zvládnout výše, v závislosti na tom, co chcete dosáhnout.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back