HF zesilovač pomocí nízkonákladové MOSFET

B

bobytronic

Guest
Ahoj, chtěl bych navrhnout moc HF zesilovač, ale všechny schémata jsem našel, nejsou v požadované šířce pásma! Specifikace zesilovače: Vstupní signál: 0 až 12V mezi 800Khz a 5Mhz Výstupní signál: 0 až 12, ale 60W! Rád bych tu používat Push-Pull konfigurace Whith nízkonákladové MOSFET (jako IRF ...). protože Vysokofrekvenční výkon mosfet jako MRFxxx a ARFxxx jsou velmi drahé (30 $ jednotka)! Mohl byste mi pomoct, prosím pro tento konkrétní design??

Vzpomínám si vidět design na něco takového použití hexfets IRF .... Hledat šunka hf zesilovač irf510 na google ...

pro rozsah MHz u může zvýšit účinnost pomocí "Low poplatek" mosfety jako IRF740LC od International Rectifier. mají příponu LC v jejich číslo dílu. rf pro simulaci s tanky LC je lepší použít harmonické ballance simulace spíše než přechodné, je rychlý a přesný. u může simulovat vaše ckt s Mikrovlnná trouba Office, Serenáda nebo APLAC nebo .... BEST!

ok díky, zkusím použít mikrovlnné Office. Našel jsem další design zesilovače MOSFET, ale pásmové je asi 100 kHz! Někdo ví, které komponenty mohou omezit tuto BP v této struktuře? (AOP má 100Mhz šířka pásma), ale to nefunguje přes 500kHz i bez R11 a C5

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back