HFSS: účinek záření na hranice Waveguide SLOT ANTENNA

S

Saras

Guest
Ahoj všichni!

Já jsem vážné problémy s simulaci slot vlnovodu antény.
To má jediný slot na Broadwall z vlnovodu a frekvence 10GHz.má jeden port, který se nachází na λ / 2 slot a je zakončen zkrat na 3 * λ / 4 ze slotu.
Snažím se najít rezonanční délku slot pro pevnou kompenzováno tím, že parametrické zametá délky, dostat 0 míru pro úhel admitance mattrix.

normálně, jak je psáno v ansoft HFSS 9,1 pomoci dokumentů, rozhraní λ / 4 ze slotu měli dělat.Ale úhel admitance, což jsem velmi citlivé na, se liší hodně se změnami hranice.

Použil jsem několik semen záběru a slot na hranici, ale to nijak nepomůže.

Jak bych mohl získat spolehlivou odpověď??

Plzzz ... pomozte mi!

thanks in advance

sara

Nazdar,
a co použít místo PML radation před naším letopočtem.

PML jsou méně citlivé na úhel dopadu, a umožňují vypočítat
anténa parametr

Hope this help

Rugby

Mám podezření, že problém není na záření hranice.Něco se děje v jiné části vašeho nastavení.

Hranice krytí λ / 4 ze slotu zdá příliš malý, je třeba nastavit jedno-λ nejméně.Žádný problém HFSS dostat všechny parametry vámi požadovaný.

Nazdar

s λ bounadry, bude to trvat roky k vyřešení problému, a to bude trvat příliš mnoho paměti a meshs nebude brát jako hustá, jak je třeba.

V roce 2003 Global Ansoft semináře, bylo sekce o generování slot design křivky pro broadwall vysídlených slot design.Křivka ukázala rezonanční délku slot vlnovod vs vyrovnat vzdálenost.Hranice byla uvedena jako λ / 4.To udělal zametá za pevnou vzduchového filtru a vlnovod strukturu, jen změna slotu na vyrovnání a délku.s malou změnou ve vzduchu pole, bude všechno změnit.
Ptal jsem se spisovatel semináře, a on odpověděl tento, se žádné další vysvětlení nebo odpověď na můj mail:
"Máte pravdu, že nastavíte 1 / 4 lambda radiační pole. Ale tys to
řekni mi, ostatní nastavení při řešení: Delta S, počet přejezdů, atd.
Mám několik poznámek k Vašemu případu (vlnovod slot anténa):
1.ok, aby osivo o radiační hranice a slotu.Pro radiační
hranice, výchozí oka je 1 / 3 lambda v HFSS v9.Prosím, aby 1 / 6 a 1 / 8
lambda setí ok (pro případ, 10GHz, 4 mm nebo 5 mm je v pořádku).Pro slot,
radši udělat asi 1 / 10 slot očkování délky.
2.vytvořit "virtuální objekt" kolem otvoru, aby se lépe oka (ne tak
dlouhé a tenké mesh)A co pmls?Jsou odpovědi s PMLs opravdu přesné?a jak by si vybrat to nastavení?

Díky moc
sara

Nazdar

Na jeden slot, tak to nebude trvat příliš dlouho a paměť je-li nastavena λ bounadry.PML je dobrý vzor pro výpočet.Chcete-li pouze S-parametrů, ABC, je natolik přesná.Vytvořit "virtuální objekt" kolem patice je jedna z věcí způsobem.

díky!
XuQing

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back