HFSS integrace linie pochybnosti

P

ptshao

Guest
[Size = 6] [/size] Dobrý den, Kamarádi: Šťastný nový rok! Mám nějaké zmatky na převod integraci linky ve vlně port. Naleznete v přiloženém souboru. Pro souboru 1, chtěl bych získat přístavu impedance složeného dipólu, což vede k volbě vlnu přístavu, které mohou usnadnit řešení charakteristické impedance. Mým cílem je vyřešit přístavu impedance na 2.45GHz, tak jsem se snažil vyřešit pouze nastavení portu. Když jsem se připojil dva středy dvou zbraní jako koncové body integrace linky, port impedance rozmanité moc, řekněme, před asi 187 ohm až o 208 ohm, v porovnání s případem bez assignating integrace line. Problémy jsou 1, Měl bych přiřadit integraci linky vlnu port? 2, Co integraci linky jsou správná pro tento případ? Pro Soubor 2, nemám důvěru do nastavení buzení zadání. I změřil impedanci tohoto koplanární páskového vedení (CPS), který je asi 24 ohm (ať z TDR nebo VNA měření), ale nyní z této simulace se zdá o 85,5 ohm. Takže č.1, co se děje s tím? 2, je nastavení správné? Díky za váš čas!

Na vytištěných antény bych změnit pár věcí. První, co potřebujete větší prostor mezi koncem antény a pro každý typ záření nebo PML hranici. Za druhé bych vřele doporučit PML nad záření, ale to je na vás. Za třetí bych přidat tloušťka kovu, a pak čerpat integraci linky jen mezi dvěma hranami kovových tloušťky (ne od středu ke středu, jak jste nyní). Možná to bylo už tlustý, jsem se přiblížit daleko. Pro druhý problém, opět čerpat integraci linky mezi dvěma kovy, a to od středu ke středu. To by mělo pomoci se docela dost. Hodně štěstí! [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 19 minutách: [/color] [/size] Jen jsem sim'd svůj druhý strukturu, a to vypadá, že je ~ 85 ohmů. Jste si jisti, že jste sim'ing stejnou strukturu, která vám měří? Zdá se, že je větší ze dvou spojených linky, nebo slot režimu místo koplanární strukturu. Ale možná jsem se na to dívat správně.

Ahoj, kamarádi: Vyřešil jsem problémy výše uvedené. Odpověď na Question1: Snažte se, aby větší waveport. Pamatujte si, že je zde menší riziko, aby se větší waveport, než aby se menší a užší waveport, protože menší přístav mohly zavést vyšší pořadí módy. Odpověď na Question2: Pro microstriplines, ve většině případů Zpi je dost pro simulaci, což znamená, že není potřeba integrace line. Ale pokud vám záleží na slotlines nebo CPW pomocí integrace linek jsou preference pro výpočet ZPV.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back