[HFSS] - Rozbalení Vstupní impedance z koncentrovaný Port

V

vannik

Guest
Je tam přímo vpřed způsob těžby, jaké vstupní impedanci zařízení (tj. antény, krmena koncentrovaný portu)?Impedance pro koncentrovaný přístav musí být uvedeno, tak je to běžně provádí výpočty reálné a imaginární složky S11 a podpory z prostředku impedance, protože víte, že referenční impedance?

Existuje jednodušší způsob, než tohle (něco zabudované do HFSS)?

Díky

Mamy wielką przyjemność zapowiedzieć, że w dniach 4-6 lipca odbędzie się HotZlot 2011, czyli piąte już spotkanie czytelników portali dobreprogramy, TechIT i Gamikaze.

W tym roku gościć nas będzie hotel Dolina Charlotty Resort & SPA na Pomorzu. Hotel położony jest niedaleko Słupska, nad Jeziorem Zamełowskim, pośród bukowego lasu, z dala od wielkomiejskiego zgiełku. Dolina Charlotty urzekła...

Read more...

vannik napsal:Existuje jednodušší způsob, než tohle (něco zabudované do HFSS)?

zdá se, že parametr Z grafu (ne port Zo) dává stejné hodnoty, které lze vypočítat z s-parametry pro tento případ 1 port, FYI.

vannik napsal:

zdá se, že parametr Z grafu (ne port Zo) dává stejné hodnoty, které lze vypočítat z s-parametry pro tento port 1 případ.

Nazdar,
Im trochu zmatený.Jak se dívám do vašich pozemků nevidím stejné hodnoty ...Chápu, že shmit grafu je správné a srozumitelné pro mě.Stačí vynásobit RX 50 ohmů a ve svém příkladu máte RX = 1.4106 0.0248 i tak RX50ohm = 70.53 1.24 i ohm Takže doufám, že se tyto hodnoty ve své první spiknutí, ale vidím jenom ~ 68 ohmů.Moje otázka je, jak je možné vidět ty RX hodnoty v první spiknutí?

sorry, nemohl jsem najít stejné simulace.Uvedení v důsledku CST MWS (dostanete stejné HFSS).Reálný, imaginární část Z grafu a kovář.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back